MinikMucizemmmm Kizlar merhabalar bisey sorcaktm. Vadeli hesaptan günü dolmadan yada dolunca para çekmek istesek hemen hesaba geçiyor mu? benim için önemli
pantenkelebek MinikMucizemmmm aklıma şey geldi yaprak dokumun de ali rıza bey çekiyordu parasını bankada ki adam da gününe az kalmış ama diyordu ona rağmen çekiyordu parasını demekki çekiliyormuş 😆
dmrgizem MinikMucizemmmm evet çekiliyor ama gün dolmadan çektiğiniz için vadenin dolmasına bi gün bile kalmış olsa bozduğunuz için fark alamıyosunuz eğer süre dolmasını beklemeden kazanmak istiyorsanız serbest hesap açıp ordan günlük olarak kazanabilirsiniz istediğiniz saniyede paranızı hesabınıza aktarabilirsiniz
bayanukuslu MinikMucizemmmm evet canım çekebilirsin sadece vadesi bozulur. Vadesi bozuluruda nasıl anlatcağımı bilemedim. Bu kadar yardımcı olabilirim işine yarar inşallah ❤️
pantenkelebek MinikMucizemmmm kız o kadar bilmiyorum valla yalan konuşmayayım dizideki aklıma geldi sadece nakit alıyordu orda o
MinikMucizemmmm pantenkelebek teşekkür ederim bende anlamadığım için soruyorum. Benim için önemli kesin bilen biri cevap verirse çok sevinirim
pantenkelebek dmrgizem 😆😆😆😆 onu izlemeye basladim ben yıllar sonra aklıma yer etmiş valla. 😆😆😆 önemli şeyleri hatırlamam saçma detayları unutmam ne biçim hafıza bu
Yesilmavi MinikMucizemmmm vadeli mevduatım var çektiğiniz miktar yüklü bir miktar ise ve başka bir banka hesabınıza gönderecekseniz bir kaç saate düşüyor aktaracağınız hesabınıza. Ama aynı banka üzerinden ise hemen geçiyor
dmrgizem pantenkelebek sorsalar 3 4 yaşında yaşadığım olayı bile detay vererek anlatabilirim ama unutmamam gereken bişey olsun ertesi gününe hatırlamam öyle tuhaf işte hele isim hafızam hiç yoktur yeni tanıştığım insanlara karşı 😂😂