Lre Hanımlar günlük evde giyim ve dışarı çıkarken giydikleriniz nerelerden alıyorsunuz kalitesi iyi önerileriniz nelerdir
Mom098 Lre pijama ve uyandıktan sonra ev içi LC waikiki Dışarı ise mavi, h&m, trendyolmilla, dilvin arasında gidip geliyorum
defnevedoruk Lre ev giyim lcw dışarısı için h&m,milla, mavi, mango, pull bear, bershka zara önüme ne gelirse 😂
Papatya-eylul88 Lre ev giyim lwc ,koton dısarisi için tesettürluyüm tarzima gore bulamiyorum hm de falan genelde butiklerden aliyorum.markalar tesettur konusunda saçmaliyor coğu zman
Leylaa_ Lre ev içi giyimim genelde LCW hm Puma . Dışarı giyimin mango , Beymen , W Collection , adidas , ipek yolu gibi
BENOYLEUYGUNGORDUMM Lre evde benim için fark etmiyo. Yani oğlumun eşimin kızımın elime ne geçerse giyerim😃 ben az alıp öz alanlar kafasındayım. 1 tane alırım kaliteli alırım uzun süre de giyerim. Marka olur genelde
ArvenMom Lre dışarısı için genelde değişiyor aklıma gelenler calvin klein armani hugo balmain gues chanel miu miu Diesel nike adidas dolce Ev için ya da pijama olarak victoria secret calvin hugo lcw hm çok nadir zara