biradamavisi Kablolu süpürgem bozuldu. Kablosuz süpürge çok pratik evet ama dayanıklılığı düşündürüyor. Batarya falan problemleri. Kablolu süpürge bile bana 5 yıl dayandı 🥲 kablosuz uzun gider mi acaba? Önerisi olan var mıdır?
Efnans_Mom biradamavisi kablolu süpürgeyi hiçbir şeye değişmem valla 😅 çocuk olduktan sonra kablosuz aldım pratik olur diye içim rahat etmiyor hiç temizlenmiyor sanki 🤷🏻♀️ benim 2 tane kedim var birde tüy sorunum var iyi çeken bişey olmalı bana o yüzden kablolu diyorum. Kablosuz aniden biri falan geleceği zaman veya yemek masası altını süpürmek için gerekli görüyorum. Genel temizlik için olmuyor bence
Mom098 biradamavisi hem robot hem şarjlı süpürge olmasına rağmen kablolu benim göz bebeğim… Şarjlı camların (kırık) hepsini çekmiyor mesela ya da şarjlı bitiyor tekrar geri tak E bi de haftada bir genel temizlikte koltuk yatak süpür fln şarjlı yetmez ki
biradamavisi Nur2021 robot süpürgem var onu yazmamışım. Ama onun da performansı düştü gibi bir bakım yaptırsam düzelecek gibi de. İhlas a bir bakayım. Kablosuz mu bu bahsettiğiniz?
biradamavisi Efnans_Mom evet bende şarj olayından çekiniyorum bir de evim küçük sayılmaz tüm evi süpürmeye bazen arkadaşım tek batarya yetmiyor diyor mesela. Derin temizlikte nasıl olacak koltuk pervaz süpürgelik sık sık süpürüyorum çünkü ben. Sizin markası ne kablosuz süpürgenizin?
Efnans_Mom biradamavisi heifer proclean x markası 7 kademeli şarjı 2 oda süpürme de 20-30 a düşüyor oda bir odaya veya araya yetmiyor zaten 3.5-4 saate yakın da şarj doluyor geri. Bence dediğim gibi günlük kullanıma uygun ama derin temizlik için yetersiz sizin robot süpürgeniz varmış günlük için bvar zaten tavsiye etmem dikey süpürgeyi
biradamavisi Mom098 ya cam kırılması da bizim evde sık yaşanan durumlardan biri 🥺 Markası ne peki kablosuzun? Kablolu alacağım sanırım bu yprumlardan sonra ya.
biradamavisi TulayGeriDon bende daha önce hiç kablosuz kullanmadım emin olamıyorum işte derin temizlikte kablosuzun performansına
Mom098 biradamavisi benim kablosuz arçelik ama yüzde yüz memnun değilim sadece evde robot oldığj için pek takmıyorjm. Anneme kablosuz Philips aldık o daha güzel. Bir de kablolu makinede arçelik s7564 mavi var onu öneririm. Eşim kullanırken derecesini düşürüyor halıyı süpüremiyorum diye ama ben düşürmem zevki orada 😂 taş gibi yani bi gidip denemenizi öneririm
TulayGeriDon biradamavisi ben çok memnunum. Vestelin bi süpürgesi bi tv si süper. Geri kalan beyaz eşyaları çöp
biradamavisi TulayGeriDon evet annemlerde de Vestel tv var maşallah senelerdir taş gibi. Süpürgesinin iyi olduğunu duymamıştım hemen bakacağım şimdi teşekkür ederim
TulayGeriDon biradamavisi tek problemi toz torbalı. Ama ben sıkıntı yaşamıyorum kolay buluyorum torbasını
hayat_guzel biradamavisi kalolu supurgem var kablosuzu alinca onu kilere kaldirdm buyuk rahatlik simdiye kadar kendime yazik etmisim