BENOYLEUYGUNGORDUMM eminekutal bir zamanlar benşm de hayalimdi aslın da yükseklik korkumda yoktu ama bilmiyorum yaş ilerledikçe güncelleme geldi bana
Deletedmom_223 eminekutal aynı ben 29 yaşındayım hiç binmedim.Binememde korkuyorum.Üstelik bende düşmesinden korkuyorum 😃
Birdunyabircennetannesi eminekutal Hayatımda 4 senedir çok yoruldum Hiç bu kadar yorulmamıştım… Ve daha önce hiç bu kadar sorumluluk sahibi olmamıştım Hayatımda hiç yurtdışına çıkmadım çıkmayı çok istiyorum
moriac eminekutal benim anne olacağım daha önce hiç aklıma gelmemişti. O kervana bu sene 32 yaşımda katıldım. İyi ki ❤️
Aptalllarsizi eminekutal hiç uçağa binmedim, altın bileziğim olmadı ,süpriz yapılmadı, hediye alınmadı, evlilik teklifi olmadı, doğum günüm olmadı, iltifat edilmedi, ohuuu say say bitmez
Aleyy21 eminekutal yedim ama hiç begenmedim ama tekrar bı şans vermek istiyorum çünkü benim gittiğim yer güzel yapamıyordu bence .
aselliyam23 eminekutal hayatımin hiç bı doneminde uykusuz kalmadım şimdi uyku hak getire 🙈 Ve hayatımda hiç karadenize gitmedim çok istyrm en kısa zamanda gitmek nasip olsun inşallah🤲🌸
Aleyy21 Ben de hiç yurt dışına çıkmadım çok istiyorum ve umreye hiç gitmedim bunu her şeyden çok istiyorum Amin🤲🏻
aselliyam23 Aleyy21 eşimin annesi samsunlu ama pek akraba falan olmadığı için oda hiç gitmemis ama istiyoruz Karadeniz turu inşallah nasip olursa gelmek isterim tabi🌸
limonzeytinmom eminekutal Daha önce hiç bu kadar sorumluluk almadım 🤣 36 ay ve 9 aylık kzıım var onun dısında 63 yasında bbam aynı evdeyiz herşey bana bakıyor 🥹