pinaryusuf 11 aylık bebeğim hala oturamıyor emeklemiyor. Fizik tedaviye gidiyoruz herhangi bi bir bulgusu yok nörolojiye gittik. Sadece prematüre aynı durumu yaşayan veya bebeği çok geç oturan var mı ? Bu durumu yaşayan varsa lütfen yazsın ❤️
EsrraZ pinaryusuf dönmesi naasıl benimde bebeğim 11 aylıktı oturmayla emeklemeye aynı ay başladı bizde işler biraz ters isliyor fizik tedavi kontorlde bize nir kaç hareket vermişti bel güçlendirmek için size öneride bulunmadı mı mesela bacaklarından tutup belini kendi kaldırarak kalkması bir nevi mekik gibi
Meyhoss pinaryusuf benim kızımda prematüre 8 aylıkken oturmaya başladı ve 1 yaşında emekledi Şuan 15 aylık tam yürümüyor desteksiz 5 6 adım falan atayıp düşüyor herşeyin başı sabır prematüre bebekler yaşıtlarına göre geriden gelirler ve çocuğun gelişimi ebeveynlerine de çekiyor genetik olabiliyor yani.Bir sorun ve olsa muhakkak fizyoterapi ve nöroloji bölümünde görülürdü demek ki biraz geç olacak annesi 🌸
melekopn pinaryusuf pinaryusuf benim oğlumda 29 haftalık doğdu 1 yaşında suan ama düzeltmiş 10 aylık oturuyor ama emekleme yok sürünme var kalkmıyor da emeklemiyor da ayağa kaldırdığımda hemen sallanıp düşüyor
AEgemm pinaryusuf kronolojik 14 aylık Mr çekildi beyninde zedelenme çıktı fizik tedavi görüyoruz biz de hala desteksiz oturamıyor çok az oturabiliyor desteksiz
pinaryusuf Verdi o hareketleri yapıyoruz zaten hatta haftada 2 kere fiziğe gidiyoruz gelişimi geriden geliyor normal olucak sabır diyorlar sadece