Mozasir Merhabalar doktorumuz 7 aylık bebeğimin safrasında taş olduğunu söyledi bir ay sonra tekrar bakılıp duruma göre ilaç tedavisi olacakmış böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba çok endişe ettim yardımcı olabilir misiniz
Ozooo Mozasir bebeğimde değil de bende var çok nadir rahatsız eder ama hamileyken çöm rahatsız ediyordu. Ağrı yapabiliyor ama taşın ne kadar olduğuna bağlı en kötü çok fazlaysa alabilirler
defnemomm_ Mozasir ya geçmiş olsun ❤️🩹 💐 Yok artık daha neler duyup yaşayacağız allahim :( 7 aylık bebek ya el kadar kıyamam insallah ciddi bir durum değildir güzel anne, Rabbim şifa versin adinin hürmetine 🌸 nasıl anladı bunu rahatsziligi var mıydı
seldaaa521_ Mozasir 7 aylik bebege nasıl yedirilir bilmem ama safra kesesi taşı ve böbrek taşının tek çözümü tavuğun tasligini kurutup yenilmesi ya da suyla yutulabilir anneannemin safra kesesi ağzına kadar taşla doluydu ve ameliyat demislerdi baska bi doktor bunu önermişti baya yedi taşlıktan ve şuan hiç yok hepsi eridi
Mozasir defnemomm_ çok huzursuzdu dr götürdük aşırı yüksek değerlerde idrar yolu enfeksiyonu var dediler böyle olunca özel bi hastaneye gittik orda bizim doktorumuz bu kadar yüksek enfeksiyonun altında başka bir şey olabilir bi ultrason çekelim dedi bi baktık ki taş moralim çok bozuldu yavrum hiç ağlama sızlama da yapmadı nasıl dayandı yavrum diye çok üzülüyorum kendi kendine geçebilir dedi yoksa ilaç verecekmiş işte inşallah hiç gerek kalmaz da düzelir kendiliğinden 😔
defnemomm_ Mozasir anladım can, insallah bir ay sonra geçecektir dua et hep iyi dusun ilaca gerek kalmaz insallah 🌸❤️🌸
Ozooo Mozasir kanala düşme ihtimali var ama 4 yıl oluyor öğreneli çok şükür sorun olmadı beslenmeme dikkat ettiğim sürece olmuyor da ama tek çaresi ameliyat
deryaderin48 Benim bebeğim de 3.5 aylık doğduğundan beri var ve ilaçla tedaviye başladık henüz tamamen bitmedi ama küçülmeye devam ediyormuş. Bu yolda en iyisi iyi bir gastroenteroloji uzmanıyla görüşmek olacaktır. Çok geçmiş olsun 🙏