Lre Koltuk örtüsü hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanır mısınız ? Ben hiiç sevmiyorum kirli bir görüntü veriyor ama onu kullanmayınca da koltuklar çok lekeleniyor garip sorunlarda bugün 😩🤯
Honki_Ponki Lre Bende hiç sevmiyorum notmalde örtü ama 2 yıl ardan sonra koltuk örtüsü kullanmaya karar verdim ve aldım kullanıyorum sanki sevemiyxek gibiyim ama mecbur kullanıcam koltuk arası temizlemekten yıldım sürekli koltuk arasına çekirdek yada herangi bişey sıkışıyor birde dediginiz gibi kirleniyor gibi geliyor ben çok sık koltuk silen biriyim bu sayede silmekten biraz kurtulurum belki😁
_Asilin_Annesi_ Lre çocuktan önce hiç ihtiyaç duymamıştım da cocuktan sonra özellikle büyüyünce sürekli elleriyle yedikleriyle leke oluyordu artık en azından örtüleri yıkayınca çözülüyor problem öbür türlü silmekten mahvoluyor koltuklar. Biri geleceği zaman kaldırıyorum
minikpandam-_- Lre 1 haftadır kullanıyorum, 4 senelik evliyim kızım çok batırmaya başladı sürekli koltuk silmek zorladı içime sinen bir tane buldum hem batma derdinden kurtuldum kızım büyüyünce kaldırırım artık 🤣
papatya__ Lre 5 yıllık evliyim 😂 1 yıl dır kullanıyorum mecbur 4 yaş ve 6 ay kızlarım var bende sevmezdim önceden
merveidilakcay minikpandam-_- nerdenz aldınız acaba onerir msnz benm aldıklarım hep bitlenme yaptı sürekli değiştiriyorum
minikpandam-_- merveidilakcay Pazardan aldım canım, pamuklu ve hiç kayma yapmıyor memnunum şimdilik nette de vardır mutlaka
gurbetcimami Lre 5 yıldır evliyim kesin net kararlıyım koltuk örtüsü alacağım şu altı süngeri olanlardan onlar hem güzel hem de hiç kaymıyormuş
mormnkse gurbetcimami bugün kullanmaya başladım koltuklarınızın arasında cizgi varda oraya sıkışıyor malesef kayıyor
Winner Kaymayan koltuk örtüleri var çok harika. Tertemiz duruyo koltuklar. Kirlendikce makinaya atıyorum yıkanıyor ayda bir mesela miss gibi. Tavsiye ederim
onefinemom Lre Bebişler sebebi ile kullanışlı olabilir sanırım ama hiç sevmem… koltuğu göremeyeceksem neden aldım 🥲
mommyim Lre ben de sevmiyodum ortu simdi koltugu cooe atcaz durumlar duzelince 😂😂 berbat halde 🤦🏻♀️🌸
Glcntna Lre ben bunu kullanıyorum koltuk silmekten yoruldum . Üstüne örtsem kenarları hep leke oluyordu . https://hizliresim.com/s2l67u5
melisa09 Glcntna ben de her yeri kapatan istiyorum suan lekeler gitmiyor diye instagramda var ama güvenemedim memnunmusubyz hangi satıcı
zeynptgb Lre iyiki almışım geçen sene .koltuk silme takıntım gitti şükür tamamen kapatan kılıf kullanıyorum .önceden sadece oturma yerine seriyrdum o çok gıcık geldi