Gme1709 Aysimdundar kaç kilo acaba şuanda Ayları gereği eskisi gibi alamıyorlar ben de kafama çok takıyorum özellikle bu aralar oğlum yemek reddi de yapıyor çok üzülüyorum. Kilo sorunumuz yok ama ister istemez aç uyuduğunda çok aklıma takılıyor kendimi yetersiz hissediyorum
betuss0142 Aysimdundar 13.5 aylık kızım 7800 9 aylikken de aynı kilodaydi 4 aydır kilo alımı yok maalesef bizimde gün içinde nasıl besleniyor detaylı anlatabilirmisiniz
Aysimdundar Gme1709 9 kg bizimkisi birazz aşağı ama yemek sorunumuzda hasta olmadığı sürece yok yine de kilo alımı çok az
Suheyla06 betuss0142 benim kızım da 14 aylık ve 9 aylıktan beri 9 kilo hiç almıyor ama bizim beslenme sorunumuz var çok seçici ve süreli beni emmek istiyor bir fe hiç bitmeyen kabızlık problemi var daha bu gün fitil verdim
Dmta betuss0142 canım biz 12 ayligiz 12 kilo şuan da sabah rafadan yumurta peynir zeytin salatalık tahin pekmez öğlen tarhana çorbası yoğurt sonra meyve artık ne varsa akşama doğru ne pistiyse yemeklerden sonra mama uyurken yani böyle yürüyor kilo alımı yavaşlayacak gibi
Emralpakcn Kahvaltısına ceviz rendele avokado sağlıklı yağ kilo yapar çorba çok verme ayran da koyu ver sıvı mideyi doldurur doyurmaz ve yemeklerine tam buğday ekşi maya ekmek doğrayabilirsin