nursnmh Muhammet doyduğu zaman istemiyor midesini bulandiriyor öğürüyor agzini acmiyor ve diliyle itiyor 50 günlük ve doyunca tepkileri böyle
yasminspars Muhammet benim bebeğimde içiyordu küçükken şimdi mama içiremiyorum ama memede de aynı doymasına rağmen emer doktor söylemişti verdikten sonra çok kusarsa verme diye kilosu iyiydi vermeyi bıraktım
Muhammet nursnmh canm 5.5 aylik emziriyorum ardina 90 vwriyom iciyor sanki bianda sütüm bitti anlamadim noldu bianda
yasminspars Muhammet 7 aylık olucak şuan mama içmiyor doktor ver dedi ama almıyor bi türlü :/ onun yerine sütümü sağıp arttırdım şimdi kontrole gidicem bakalım kilo alımı iyidir inşallah
Muhammet yasminspars ben sagamiyorum cok zor sagmak bide saginca cikmiyor süt hic 10 cc anca cikiyor insallah almistir canm ek gidaya gectinmk
ilaxidexi Muhammet içiyor ve kusmuyorsa doymuyordur iyi yapıyorsun bence ama kusuyorsa sütün yetiyordur ya da mama çok geliyordur ancak gözlemleyerek anlarsın. sütün bitmemiştir öyle düşünüp stres olma sık sık emzir temasta kal inşallah aartar
Muhammet ilaxidexi yok canm hic kusmuyor ozaman mama vermeye devam edeyimmi insallah artar ya cok yipratucu
ilaxidexi Muhammet çişli bez sayın 4-5 oluyorsa devam et bence, ben de mama + meme yapıyorum sütüm az olduğu için. çok geldiğini kusmasından anlıyosun zaten 🫶🏻
S_x_w Muhammet 3 çocuk büyüttüm mamayla..Doyan çocuk mama içmiyor..Ağzını bile açmıyor…Ha diyelim içti fazla geliyor zaten şakır şakır kusuyor ve anlıyorsunuz fazla olduğunu
Muhammet ilaxidexi tmm canm peki nasil ilerliycem mamayla doydugu icin tekrar emiyormu meme mama nasil yapcam
tazecikanne45 Muhammet sütüm 10 cc diyosun belki 90 bile az geliyor ona bi de 120-150 falan dene. Aç bırakma çocugu