Nurcanben Arkadaşlar kızım 1 buçuk yaşında bundan bebeğine veren var mı nasıl verebilirim ilk defa tüketecek ?
sek_kahve Nurcanben bunu bilmiyorum ama lifalifin mavi paketli olan yulafını ben her yemeklerine 2 çorba kaşığı atıyordum, öyle de yapabilirsiniz aklınızda bulunsun
ebruli08 Nurcanben bunun sadesini haşlayıp içine muz armut şeftali elma gibi meyveler ekleyip veriyorum severek yiyor
eslemmmmmm Nurcanben ben hiç yulaf yemedim 😅 ama geçende og natural’e gitmiştik kinoalı olanları varmış çok yararlıymış ondan alıyorlardı bebeğim küçük henüz yoksa alacaktım. Trendyoldan da sipariş verebilirsiniz
Nurcanben sek_kahve valla hayatımda hiç yulaf yemedim yiyeni de bilmiyorum o yüzden hiçbir fikrim yok 😂 sadece faydasını duyduğum için bebeğime denemek istedim nasıl yani bu yulaf çorbalara falan da giriyor mu ay ne güzelmiş
oglumubeklerken Nurcanben 😅😅 yulaf çorbalara falan girmez canım yaa 😅 ben sütle pişirip lapa şeklinde yiyorum genelde bebeğine süt veriyorsan deneyebilirsin o şekilde içine muz da ekleyebilirsin harika oluyor
Nurcanben busragggg yukarıda da yazdığım gibi hiç yulaf tüketme ihtiyacı duymadım öyle markete gitmişken bunu görüp aldım ama nasıl vermem gerektiğini bilmiyorum
Nurcanben ebruli08 o zaman bende bunu haşlayıp verebilirim yani. Ayrıca haşlayıp biraz yorgurtla karıştırsam nasıl olur 😂
oglumubeklerken Nurcanben bundan değilde bunun mavi paketlisi var ince öğütülmüş keşke onu alsaydiniz
bisakinol Nurcanben bebeğim çok yemek seçiyor ama yulafı yedirebiliyoeum yalnız yedirdiğim yulaf bundan değil lifalif in ince öğütülmüş sade yulafını su ile pişirip lapa yapıyorum içine muz eziyorum biraz tahin biraz pekmez çok severek yiyor bir tanede ceviz rendeliyorum kabızlığa da birebir bu arada
Nurcanben bisakinol bende o zaman bunu su ile pişirip yoğurtla falan karıştırıp verebilirim dimi ve miktar olarak ne kadar yulaf ve su ekliyorsunuz
crybaby Nurcanben bu markanın mavisi var ince öğütülmüş süt, badem sütü veya suyla yumuşatıp içine sevdiği meyveleri koyarak bal ile tatlandırıp verebilirsiniz . Ben öyle yiyorum Hindistan cevizi ve kakao da yakışıyor veriyorsanız eğer sever baya
Nurcanben crybaby yani bunu aldım görünce blenderden geçirsem olur heralde bu yulafı her şeyle karistirabiliyoruz sanırım ay kendimi çok cahil hissettim 😂
crybaby Nurcanben böyle de yer canım hiç inceltmene gerek yok sadece sıcak suyla ya da sütle yap ki iyi yumuşasın. Yoğurtla bile güzel oluyor ben çok severim🤣
Nurcanben oglumubeklerken sutu henuz vermedim 2 yaşından itibaren denildi bana 😂 onun yerine yoğurtla karıştırsam bide illaki bunu başlamam gerekiyor mu nette pişmiş besin değeri daha yüksek yazıyordu
Nurcanben crybaby bakalım insallah bebeğim sever ya aşırı iştahlı çocuktu da dişten mi anlamıyorum bu aralar sadece mamayla besleniyoruz diyebilirim yemek yemeyi istemiyor en fazla 1 2 kaşık 🤦🏼♀️
Nurcanben oglumubeklerken asko valla markete gittim önüme bu çıktı aldım öyle aklıma faydalı olduğu gelince 😂
ArvenMom Nurcanben kızıma alıyorum bunun fındıklı olanlarından vs çok severek yiyiyor sorun yaşamadım hiç