Bosdunyabos Bebegim 4 gundur ishal bugun gecer yarin gecer diye goturmek istemdik hastaneye sirf virus var diye ama ne yapmaliyim sizce goturmelimiyim basina gelen var mi
Dorugum Bosdunyabos reflor toz sase alin bebekler icin olanindan suyuna koyup icirin isali kesiyor ve bagirsak florasini duzenliyor bol su icirin ki su kaybi olmasin bebeklerde su kaybi tehlikeli diye biliyorum
Bosdunyabos Ikrazumra19 Sadece emiyor istahida yok hic birsey yediremiyorum patates hasladim yemedi pirinc lapasi yaptim yemedi
Dorugum Bosdunyabos 2 ayliktn beri her isal oldugunda veririm dr isal oldugu zmn ver kessin demisti zararli bisey olsa 2 aylik bebege vermezlerdi herhalde dr unuzun numarasi yokmus arayip sorun yada saglik ocagini arayip dr a sorun
Ikrazumra19 Bosdunyabos bence burdakilerin soylediklerine bakmayin cunku ishal onemli susuz kalabilir o yuzden dikkat etmek lazım
Caglamm123 Bosdunyabos bnmde öyleydi mikrop kapmış azına degdirdigi bireyden dedi doktor parazit cıktı kakasinda 15 sürüp kullandım geçti ısal olduğu surece kiloda almiuo
Tugbapoyraz Caglamm123 merhaba benim bebeğimde aynı oldu yemekten hemen sonra sıçrıyor çok pis kokuyor sırtına kadar cikiyo ne yapmamı önerirsiniz