gulnurciftci Kizlar 5.5 yaşında oğlum bu sene ana sınıfına başladı ilk 10 gün iyiydi ama 15 gündür hiç okula gitmek istemiyor çok ağlıyor benden ayrılırken başına gelen var mı nasıl kolay atlatabiliriz
123aa gulnurciftci okulda birşey mi oldu neden ondan sonra gitmek istemiyor bizimkide böyleydi öğretmen bı konuda uyarmış ve buda uyarilmaya alışık olmadığı için aşırı ters tepki verdi 1. Dönem bitene kadar zirlasti
Prenses-annesi1 gulnurciftci imkanınız varsa baba veya başka biri bıraksın benim kızımda gitmek istemiyorum diyo ama baba veya babanne götürüyo okula. Ben götürdüğümde bağrış çağrış ağlaya ağlaya zor sokuyodum okula bensiz gidince güle oynaya giriyomuş. Bize geçiyo nazları 🤦🏻♀️
Birdunyabircennetannesi gulnurciftci İlk 1.5 hafta çok güzel gitti Sonra kurallar sınırlar girince işin içine bu durumlar oluyormuş gitmek istemedi 1.5 ay sürdü tam olarak alışması Hiçbir zaman ağlayarak bırakmadık ağlasa da bırak dedi öğretmeni ama biz ikna edip bıraktık Ve asla ağladığı zaman eve götürmeyin ikna edin
gulnurciftci 123aa öğretmeni olmadigini söylüyor her söylediğime üzülüyor dedi yeni kardeşi oldu farklı da bi ortama girdi belki o yüzden olabilir
simseklivekalpli gulnurciftci öğretmeni gozlemleyin bence biraz. Biz öğretmen konusunda sıkıntılıyız istemiyordu şimdi anlaştık kapıda beklediğimi saniyor. Okula girişi nasıl, zorluk çıkarıyor mu mesela?
Dilaylaa Siz taviz vermeden yollayın başlarda güzeldi şimdi kurallar etkinlikler ve sürekli gideceğini anladığı için istemiyor . Avucuna kalp çizin özlediğinde öpmesini söyleyin okula bırakma sürecini de siz yapmayın daha iyi olur .
gulnurciftci simseklivekalpli öğretmenimiz iyi gibi gözlemlediğim kadarıyla gayet sakin ve disiplinli giderken bi sıkıntı yok ama içeri gircek olunca sarılıp aglmaya başlıyor
gulnurciftci Birdunyabircennetannesi evet ikna etmeye çalışıyorum ama sürekli ağlıyor öğretmeni beni gönderiyor daha sonra ben içeri sokarım diyor eve goturmedim ama çok ağlayınca insanın aklı kalıyor bide bu sene ilk yılı okula gitmedi daha once