havvamete Kızlar oğlum 14 ayı bitirmek üzere evdeki oyuncaklar artık ona pek hitap etmiyor. Yeni bir şeyler almak istiyorum. Sizin bebeler en çok neyle oynuyor ne tavsiye edersiniz
merkursavascisi_06 havvamete şekilli yumurtalar oluyo e bebekten ondan almıştım biraz daha büyüktü galiba benim kızım aldığımda ama aklıma ilk o geldi siz sorunca
ayseee_ havvamete bul tak oyuncaklar var onları seviyorlar genelde, cırt cırtlı kitaplar var çok güzeller oyalanıyorlar onlarla da
ArvenMom havvamete lego setleri bebekleri cırtlı kitapları tableti ingilizce kart okuması eşleştirme oyunları
Nikita havvamete fisher price aktivite masası 1 yaş doğum günü hediyesi olarak geldi. 2 yaşına girecek hala oynuyor. Şarkılarını ezberledi. Alfabe, renkler, hayvan sesleri vs onunla öğrendi. Duplo güzel oyalıyor. Birden fazla cırtlı ve hareketli kitap tavsiye ederim.
Mavigokyuzu Legolar, Montessori oyuncakları, puzzlelar, bol resimli kitaplar( iş bankası yayınları ve YKY yayınları güzel oluyor), bul taklar, artık yürüme aşamasında olduğu için, çubuklu tekerlek gibi yerde çubuk ile suruklenebilen oyuncaklar
havvamete Simnur oral dönem hala tam gaz devam bizde sürekli ağzına götürüyo korkuyorum. Mum boya aldım onları bile tek tek Tadina bakıp öyle kullanıyo🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Simnur havvamete kızım da ilk başlarda ağzına almaya çalışıyordu ne zaman aldıysa hayır bu mama değil dedim ve kaldırdım şimdi almıyor
Deletedmom_215 havvamete bul tak oyuncaklar, legolar, çok çok fazla hareketli, cirt cırtlı kitabı var. Bunlarla oynuyor suan. 15 aylık bebeğim.
havvamete Deletedmom_215 çok teşekkür ederim canım. Cırt cırtlı kitap bizde de var bol bol ama değişiklik istiyordu bultak aldım olta ile mıknatıslı balık oyunu aldım şimdilik kargo bekliyorum bakalım💞
havvamete Simnur bende diyorum ama illa kaş göz arası yapıyor. Sanırım daha var bizde o oyuncaklara 😔