Yesimblt 16 buçuk aylık oğlum artık yumurta yemiyo kahvaltıda ne vereceğimi şaşıyorum önceden yiyordu ta ki iki üç hafta kadar oldu yemiyor tükürüyor böyle olan var mı sebebi nedir düzelir mi bilmiyorum :(
aslananne27 Yesimblt sıkılmıstır canım ara ver sürekli aynı şeyleri yiyince sıkılıyorlar biraz ara ver kahvaltıda başka şeyler yedir
merkursavascisi_06 Yesimblt pişirdiğim yumurtanın üstüne yoğurt döküyodum öyle olunca yiyodu kızım belli dönemlerde yumurta reddi oluyo korkmayın geçer inşallah
Hulya0129 Yesimblt bu ayda normal iki ay öncesine kadar öyleydi en sevdiği şey yumurtaydi bı kaç hafta yemedi bende zorlamadim haşlanmış yumurta yemiyor artık tereyağında yapıyorum yiyor
Mavigokyuzu Oluyor öyle siz şöyle 1 hafta araverin sonra tekrar şunun. Değişik formlarda sunabilirsiniz. Sütlü yumurta, kaymaklı yumurta, haşlanmış, omlet şeklinde. Kaymaklı yumurta biraz daha yumuşak bir tat alıyor. Benim oğlum onunla yumurta yemeyi sevmişti
Yesimblt Mavigokyuzu aslında tek çeşit yapmıyorum her gün farklı omlet çeşitleri yapıyorum sütlü yumurta tarhanalı yumurta zeytin ezmeli vs ama artık hiç bi şekilde istemiyo :(
Haffuse Sikilmistir. Ille yumurta yedirmeliyim diye kendini darlama. Bircok alternatif var.🤗 yeniden isteyecegi zaman dek ara ver🥰
Yesimblt Hulya0129 haşlanmış yumurta zaten sevmiyo sadece sarısını yiyordu o yüzden değişik omletler yapıyordum artık onuda istemiyo 🤦🏻♀️
Haffuse Yesimblt aslinda az yemiyor, bize oyle gorunuyor. Bebeklerin min. Yeterli yemek miktari, her yaş icin 1 yemek kasigi😅 Anne aklina sigar gibi degil ama gercek. 16 aylik bebegin, 1 tepeleme yemek kasigi kadar ogununu yemişse o yeter😅
Minmini Yesimblt pankek şeklinde verebilirsiniz yemediği zamanlarda muzu içine ezip pankek şeklinde pişirin ben yemediğinde öyle yapıyorum yiyor