girlmomm 15 aylık bebişleri olan anneler napıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor kaç uyku yapıyorsunuz bizim arka dişler kabardı 🫠
birminnakannesi06 girlmomm 15 ay 7 günlük kızımda uyku ve yemek dengemiz hiç yok canı nasıl istiyorsa yola devam ediyoruz 🙂 evin içinde köşe bucak geziyoruz oyuncaklarla pek arası yok genelde renkli kitaplar ilgisini çekiyor
YorgunEbeviyen girlmomm 12 aylıktan beri tek uyuku yapıyoruz arka dişler çıkıyor şuan günümüz Delirmekle geçiyor hergün yağmur soğuk dışarıda çıkamıyoruz bu kış kesin kafayı yeriz
girlmomm birminnakannesi06 yemek bizimde öyle zorla yediriyorum herşeyi yemiyor seçiyor 🫠 ve dediğiniz gibi devamlı geziyoruz oyuncakla pek oyalanmıyor
Yenigun Bizde de iştahlı olan kızım gitti yerine meme düşkünü bi bebek geldi . Sewdiği şeyleri bile tüketmiyor yerli yersiz her yerde meme diye ağlıyor. Çok dardayım ne yapacağımı bilemez oldum 😣çok şükür bi uyku sorunumuz yok diyebilirim.
Derininannesi32 Benimki tek uyku yapar 2-3 saat uyur. Hala 4 dişi var yanları yeni çıkacak 🫠Yeme konusunda ağzında tutmaya başladı yediğini ya zorla çiğniyor çok zorluyor bu konu beni 😢