Poymom1 övünmek gibi olmasın ama iyi görümceyimdir 😂😂 abimin eşi de iyidir. Tabi başta biraz sıkıntılar oldu şu açıdan oldu abimin eşi annesinin çok dolduruşuna geldi. Pekte hoş olmayan şeyleri o dolduruşla yaptı. Ama biz abime tek kelime etmedik yoksa Allah korusun boşanma bile söz konusu olabilirdi. Annem aradaki çizgiyi çok iyi çizdi abime asla eşini ezmesine izin vermedi. Temizlik zamanı olurdu evindeki halıları bizim eve getirirdik ben onları yıkardım gelinimiz ve yeğenim uyanmadan sonra halılar biter gider evini temizleyip sarardık. Canı sağolsun hiç gocunmam. Doğumları biraz zor oluyor onun, ilk doğumunda çok çekti 40 gün asla tek bir iş eline sürdürmedik, bebeğine yardımcı olduk, lohusalık sonrasında da sürekli yardımcı olduk. İkinci hamileliğinde başlarda çok hastaydı 2 ay yanında kaldım. Kadın yataktan çıkamadı. Çok fenaydı valla.İkinci Lohusalıkta yanında olamadık başka şehirden bize misafir gelmişti. 10 gün sonra gittik annesi oradaydı yatağını toplatmıştı ee yürüyemiyor bile annem dedi biz böyle mi emanet ettik gelinimizi size 😂😂 hemen güzelce yatağını yaptık ve yine yanında kaldık. Sonra düzelmeye başladı şükür. Halen söyler yaptıklarımızı annesi bile kayınvalidemlere söylemiş nasıl biri olduğumu.