298 Kızlar 1 aylık olduk ve dün gece ilk defa 6 saat aralıksız uyudu gündüz hiç uyumamıştı. İnternetten baktım 6 saat uyuyabilirler yazıyor ama emin olamadım uyandırmalımıydım bu durumu yaşayan var mı sizin bebişler kaç saat uyuyor.
ogretmenanne2024 298 eğer sarılığı atlattiysa sorun olmaz ama.ben kıyamıyorum bir buçuk aylık 3 saati geçerse emzirmeye kaldiriyorum zaten geri uyuyo hemen
Pinrrr 298 daha ufak gibi ama mama yiyosa uyur normal sen bence yinede gece iki üç defa yedir uyusa bile benimkide uykucu bıraksam sabaha kadar uyur ama ben yediriyorum bazense Allah var uyanamiyorum alarmı duymuyorum bile 😆iki aylık oldu
baharylmaz Bende öyleydim uyusun hiç elleme derdi büyükler gerçekten de öyle ilk bi 15 gün kaldırdım zorla sonra ellemedim şimdi oğlum 1 buçuk yaşında uyku düzeni hep iyi oldu çok şükür şuanda da uyuyor🥹
tazeanne_- Pinrrr amin inşallah duaya çok ihtiyacım var bebeğim kolik asla durmuyor birde iki yaşında bir kızım var kendi uyumaz kendi yemez kardeşini çok kıskanıyor zarar vermeye çalışıyor ne yapacağımı bilemiyorum 😔