susamtanem_ Kızlar bebeğiniz düştüğünde ne yapıyorsunuz kızım emeklemeye koltuklardan tutunup ayağa kalkmaya başladı ama sürekli düşüyor yavaş da sert de içerden kafasına bir şey olur mu çok korkuyorum ne yapmak gerekiyor sizin önlemleriniz nedir
TwinsAndBeren susamtanem_ e bebekte melek kanadı bebek koruma yastığı yazın geriye doğru düştüğünde kafasını koruyan yastık çeşitleri var bir bakın belki işinize yarar
limonzeytinmom susamtanem_ ben uzaktan takip ediyorum. Eğer kafasını çarpmadıysa bişey yok kalk bakalım hadi hoooooop falan dıyorum. Kafasını carparsa da kucagıma alıyorum yine kafasını ovalayarak sarılıyorum öpüyorum yok bişey hop yaptık aaaa hav hav nerde ben bir ses duydum falan diyip dikkatini baka yöne cekmeye calısıyorum. 😄
curlymomms susamtanem_ benimki cok düsüyordu 7 aylikken siralamaya baslamisti . ben cok korktugum icin kafa tramvalarindan bide canida aciyordu agliyordu yani trendyoldan kafa koruyucu aldim ilk alisamadi ama israrla taktim ve suan hep evin icinde onla geziyor yine düsüyor ama canı acımıyor hemen geri kalkıyor
3kedili2bebekli susamtanem_ yerlere oyun matı aldım ama benim kose koltugum var oyun matı da tam ortaya koyunca düşüşü hafifletiyordu şimdi dusmemeyi de öğrendiler 15 gün bı sikintili geçiyor sadece sonra alisiyorlar
feyzas susamtanem_ Bişey yok bişey yok BİŞEY YOKKK ..😂 diye diye sakinleştirme. Ama gerçekten can acıtan bi durum olursa hemen kucaklarım🥰
biraslananasi susamtanem_ hopppbaa diyerek gülümsüyorum genelde oda bana bakıyor zaten direk düşünce sonra oynamaya devam 😂 eğer canı acidiysa yanina eğiliyorum aciyan yerini öpüp düştün bebeğim olabilir bazen böyle şeyler acıyor geçecek birazdan diyip sarılıyorum genelde sakinlesiyor. Bazen kötü düşüyor gerçekten o zaman kucağıma alıp bağrıma basarım balkona hava almaya çıkarırım ağlamasına izin veririm çünkü acısını yaşaması gerekiyor o an
curlymomms susamtanem_ https://ty.gl/govth5k9nyppi benimki bu ben baglama iplerini iceri sokup oyle takiyorum boynunda sallanmiyor yani
3kedili2bebekli susamtanem_ mantıklı düşüp canı yandıkça dusmemeyi öğreniyorlar inmeyi öğreniyor falan
blgzr_58 susamtanem_ 6 ay olacak 2. Doğumu yaptım psikolojim hiç iyi değil rahat rahat acele etmeden yemek temizlik yapmayı özledim kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kolaylaşıyor mu bazı şeyler sizin bebeğinizin ayında.
susamtanem_ 3kedili2bebekli ay hemen öğrensin yaaaa yorgan seriyorum ama illaki açık parke var tam da orda düşüyor
3kedili2bebekli susamtanem_ öğrenir, ogrenince de düşüyorlar çünkü nasilsa öğrendim diye daha da abartiyorlar bu sefer koltuğa tirmanma basliyor yani o an çok telaş yapmamanız sakin olmanız korkmamaniz daha iyidir 😊