Hilalceylin Arkadaşlar biz sleppy kullanıyoruz fakat çok sızdırıyor bezimizi değiştirmek istiyorum fakat hangi bez karar veremiyorum. Prima kullandık fakat pişik yaptı harici öneriisi olan ?
menis_21 Hilalceylin Bende ilk doğduğunda prima kullandik bir süre ekonomik olmadigi icin degistirdim sleepy, molfik kullandik simdi minies kullaniyirum memnunun....
Mrve-Mom Hilalceylin 7.5 aylık oldu oğlumuz ilk doğduğundan itibaren sleepy kullanıyorum. Bu zamana kadar birtane sorun yaşamadım. Bedenini iyi seçmenizi tavsiye ederim. Genelde küçük olursa öyle sorun oluyor diye biliyorum. Bez değiştirirken kullanacağınız bezin içeriğinin katkısız olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Sleepy katkısız bir ürün bir çok marka ürün katkılı ve parfümlü pişikle uğraşmayın. Şuan ne kullanıyorsanız bir büyüğünü denemenizi tavsiye ederim.
Thesra Hilalceylin Minies de güzel bir bebek bezi tavsiye ederim benim kızım şu an 2 yaşında sofia kullanıyorum çok memnunum
Dorugum Hilalceylin ben baby turco ve bebe land kullaniorum donusumlu cokta memnunum hic sizdirmiyor pisikte yapmiyor
1yenianne Bizde sleppy kullanıyoruz bezi çok bekletmeyince ve bandajlarını çarpraz gibi yapıştırınca sızdırma ara da oluyor bende prima denedim pişik yaptı başka bez denemeye korktuğum için sleppyle devam
Hilalceylin 1yenianne evet bende başka bez denemeye korkuyorum ama hep taşırıyo ne yaptıysam hem çişi hem kakasını sızdırıyo
Hilalceylin Mrve-Mom kızım doğduğundan beridir aynı sorunu yaşıyorum bedenden dolayıdır diye düşündüm her seferinde numarasını değiştirdim kızım 3 ay 3 günlük 3 numara bez kullanıyoruz ama yok yine sızdırıyo bütün kıyafetleri kaka lekesi oluyo
Mom022 Biz de minies kullanıyoruz cok memnunuz. Sleepy bizde de cok taşma yapmıştı. Kızımın cildi cok hassas İslak mendile bile hemen tepki gösteriyor miniesle hiçbir sorun yasamadık
Samavizey28 Bizde sleepy ile başladık pişik yaptı,prima kullanmaya başladık oda pişik yaptı, şuan molfix kullanıyoruz memnunum
menis_21 Hilalceylin Bence pişiğı bebek bezi yapmıyor emiyorsa sizin yediklerinizle alakalı kakasından çişinden tahris olur
Rhk01 Hilalceylin büyük bedende sızdırır. Ön tarafını kapatırken belini tamamen sarıyomu ben bi kere özenmeden kapattım üçgen bölgenin yanından çiş çıktı dikkat ettim bi kere sızmadı benimki prima kullanıyorum hep
bidunyamutluluk Hilalceylin sleepy kullandım sızdırdı, molfix kullandım sızdırdı. Son çareyi molfix pure & soft ta buldum kesinlikle tavsiyemdir 👍