Ahelmetcinogl Elimde hiç açılmamış 48 paket nutrica fortini çilek aromalı raporlu mama var. Doktor verdi ama kızım içmedi hiç elimde kaldı. Karton paketinden çıkmış ama hiç açılmamış 10tane daha var elimde onu yanında hediye vericem almak isteyen olursa.
hanimhatun Ahelmetcinogl merhaba mama kilo alması için mi verildi. Eğer öyleyse Yer neresi benim de ihtiyacım var
TulayGeriDon Ahelmetcinogl evet ücretli alıyorsunuz ama naçizane tavsiyem, birçok hasta ücret ödeyemediği için çocuklarına bu mamayi alamıyor. Eğer sizin durumunuzda müsaitse eczaneye veya saglikocagina birakirsaniz ihtiyaç sahibi çocuklar kullanabilir. Sadece bir tavsiye. Siz bilirsiniz.
Ahelmetcinogl TulayGeriDon tavsiyeniz için teşekkürler, söylediklerinizi biliyorum ama benimde durumum müsait olsa sağlık ocağına verir hiç satmaya kalkışmazdım.
Ahelmetcinogl kerembebek00 kaç yaş aralığı kullanılır falan bi bilgim yok, benim kızım 4gün sonra 3yaşında olacak geçen ay verdi doktor bize bu mamayı ama içmedi kızım.
hasretsisman2201 lucifermorningstar geçen gün infatrini mamaya 60 tanesine 570 lira ödedik ücretsiz falan değil