Snm1234 Kendiniz için yaptığınız bişey veya ilgilendiğiniz hobiler nedir? Kendime yönelmek istiyorum ama çocukla ve çatışırken nasıl yapcam bilemiyorum
merkursavascisi_06 Snm1234 ben 2019dan beri ebru kursuna gidiyordum hamileliğin belli bi döneminden sonra ara vermiştim geçen baharda tekrar başladım. Kursum akşamları oluyo sağolsun kayınvalidem biraz daha uzun bakmış oluyo haftada bir gün bana bu imkanı veriyolar 😂 bir de öğle aralarında pilates yapıyodum haftada iki gün ama bu sıralar bıraktım sağlık sorunlarımdab dolayı önümüzdeki ay tekrar başlamayı düşünüyorum
limonzeytinmom Snm1234 diyetisyen ile sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum hayatımda ilk defa diyet yapıyorum 🤭😄
MoonCrystal Snm1234 Dil öğreniyorum haftada 2 gün akşam online . Yani bebeğim uyurken boş vaktimi bu şekilde değerlendiriyorum
kahvekolik_ Duolingo diye uygulama var istediginiz dili ogrenebiliyorsunuz, bos zamanlarimda ingilizcemi gelistirmek icin bunu kullaniyorum. Onun disinda bilgili makaleler okumaya calisiyorum vsvs
MiracAlpinveUmutunAnnesi bizdejantikizlardik Yaa 😍 Çok teşekkür ederim aslında yoktu yeteneğim hiç youtubeden baka baka yaptım oldu 😁
bizdejantikizlardik MiracAlpinveUmutunAnnesi Rica ederim 😌 Bende çok hevesleniyorum ama icraat aşamasına gelemiyorum çocuktan 😂
ikibebedublekahve MiracAlpinveUmutunAnnesi Bence de çok yeteneklisin bacım ben youtube dan bakarak da yapamadım mesela böyle güzel güzel örenleri kıskanıyorum biras 😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi bizdejantikizlardik Deneyin çok güzel uğraş kafa dağıttırıyor en azından 😁 Noname21 Ay çok zor aslında 🤭 alışınca yapıyorsun ama ben başta çok söktüm yeniden yaptım. Bir sayı yada sırq atladın mi örgü bozuluyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi Sinem01 Hep farklı kişilerin yaptığı videoları izliyorum. Hangisi daha detaylıysa
marsiyen Snm1234 Amigurumi örüyordum bebekten önce ve bolca kitap okurdum İngilizce kursu alıyordum ama bebek olunca sadece işime gidip gelebiliyorum ve bebek bakımı 😅
MiracAlpinveUmutunAnnesi @Karmom Uzun zamandır satmadım. Eğer istedigi oyuncak için ip rengim varsa elimdeki ipleri değerlendiriyorum sadece emek icin ucret belirliyorum yoksa eger ona göre ip alıp almak isteyenlere makul fiyatlarla yardımcı oluyorum. Yorumunuzu kaldırmıssınız herhalde göremiyorum