zeynepzeze Merhaba, bebeğim 8 kilo. Oto koltuğu almak istiyorum ama neye dikkat emeliyim? Be safe, britax, maxi cosi ve joie bu markalar adam testinden geçmiş araştırdığım kadarıyla. Benim beğendim maxi cosi. Siz hangi marka ve model önerirsiniz ?
Nuran_nur zeynepzeze valla onlar cok pahalı benim kız kardeşim joie aldı 1.500 tl’ye biz hepsi buradadan 750 tl’ye yoyko diye bi marka getirttirdik izofiksli ve kemerle baglamada var cok cok memnunuz 360 derece dönüyo cocugu indirip bindirirken kendime döndürüpte indiriyorum yatma pozisyonu cok güzel bi araştırın derim yoyko gerçekten tavsiye ederim o fiyata nasıl böyle uygun anlamadım ama biz cok memnunuz
cerennaslann zeynepzeze be safe izi comfort x3 her testten geçmiş çok memnunum ben.Güvenlik herseyden önemli🙏
Fatmako Joie 0 36 kg arası olanı aldım e bebekten. Sanırım fiyatı 1500 civarı. İzofixli ve kemerli. Oldukça sağlam. Yatış pozisyonları daha rahat oldugu için 0dan başlayanların tercih edebilirsiniz. Mesela 9 18 9 36 kilo olanlar da vardı ama yatış pozisyonu baya dik duruyordu o şekilde uzun yola çıksan bebek baya rahatsız olur. O yüzden 0 36 en mantıklısı
zeynepzeze Fatmako Evet güvenilir de bir marka adac testinden geçmiş. Kullananlardan fikir almak daha iyi oldu, sağolun
zeynepzeze cerennaslann Bugün baktığımız bir modeldi fiyatı yüksek ama güvenirlilik ve rahatlığı için alıcaz artık. Teşekkürler yorumunuz için