Erkal 1 yaş bebeyle kış temizliğine başlamam lazım nasıl olur bilmiyorum ama motivasyon gönderin bana hanımlar
haydii Erkal kış derken amannnnnn hergun bir oda yapacaksın. Mesela çocuk odasından başla sipsak cam sil perde as uyurken yapıyoruz valla 🤧
Dikenlincir Erkal ben kis temizliği bitirdim bile sadec e kiyafleri kaldı onuda bugün komple yıkayıp yerlerine koyucam
bakkalemzigi Erkal kendini yorma öncelikle yavaş yavaş oda oda yap motivasyon vereyim benim hem 20 aylık bebeğim var hem hamileyim çok zorlanıyorum sen hemen kendini topla ve kalk başla 🤣
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Erkal her gün 1 odayı dip köşe temizleyin arada çok yorulunca 1 gün fire verin ben öyle yaptım çok yorucuydu ama bitti şükür 🥵 sonraki rahatlığı düşünüp bir odadan başlayın 🌸
BuzluKahve Erkal Bahar temizliği, yaz temizliği, bayram temizliği derken hiç bitmiyor😂 Ben böyle genel bir temizlik yapmıyorum hiç. 3 ayda bir cam sildiririm, perde yıkarım. 6 ayda bir de haliları yıkatırım
sevimailesi Erkal ah cnm benimde çok işim var 🤧🤧 ama 14 aylık oğlum ve 32 hafta hamileyim nasıl.olacak bakalm🤧🤧🥺 Allah hepimize kolaylık versin
Coynes Bir yasinda kizim halilarimi kendim yikadim cam perde cekmece iclerini silmece var sonra mutfak finish.😅
papatya__ Erkal ayy kuzum bende aynı perşembe basliycam ama nasıl basliycam 😰6ay kucakcı bebem ve 4yas kızlarım var yemeği temizliği nasıl yaparım acaba geceden yemeği yapiyorum hergün de 1 oda temiz şeyim diyorum ama mutfağı falan napayım Bilmiyorum
ecrinbebe Erkal yaparsın kız yaparsın bak ben bittirdim birde bende 2 tane var biri 1 yaşında diğeri 2 yaptım bitti
lolitam Erkal bende 3 çocukla başlayacağım ama parça parça yaparım artık önce dolap içleri mutfak sonra oda oda cam kapı duvar yapar siler süpürür çıkarım içinden
Gizmokzilla Erkal dükkanı kocama yıkıp 3 gün evde temizlik yaptım perde cam yatak koltuk hiç bi şey bırakmadım 2 gün sürdü oğlum 2 yaşında zorlandım biraz. Oğlum 7 8 aylıkken yapmıştım böyle derin temizlik bir de o zaman da mama sandalyesine oturtup eline oyuncak veya meyve veriyodum o şekilde yapmıştım ama o zaman 4 5 gün sürmüştü 🤣 7 8 aylıktan sonra temizlik yapmadın mı demeyin ev taşıdım gerek kalmadı. Diğer temizliğe sıra gelince bir daha taşındım. 2 kere ev taşıdım yani ahahahaha
Sevinizz_ Erkal ah nereden bulaştım ben diyorsun 😂😂😂şuan o temizliğin içindeyim ve oğlum asla durmuyor