ymrrrr Kızlar 3 ay 5 günlüğüz şuan gündüz uykuları mama yedikten 1 buçuk saat sonra yarım saat 40 dk uyuyor sadece daha uzatamıyorum uykularını gece de sancılanıp uyandırıyor kendini pırt yapmaya çalışıyor yapınca rahat hemen ama uyandırıyor kendini 3 saate bir maalesef . Hiç uzun uykusu yok ne yapacağım sizler ne durumdasınız ? Bu durum beni de çok yoruyor
sblkrtt ymrrrr bizimki de aynen böyle 3,5 aylığız önceden gece ilk uykusunda 4-5 saat uyurdu bitti o da 2-3 saatte bir uyanıyor 4’ten sonrası kabus sürekli uyutmaya çalışmakla geçiyor😭
momandboy ymrrrr oğlum 3 ay 2 günlük gündüz uykuları 2-3 saat gece uykuları 6-7 saat oluyor bende çok uyuduğu için endişeleniyorum
beyusbetuss Biz de yarın tam 3 aylık olacagiz. Ayni durumdayiz. Gündüzleri 40 dakika uyuyor uyursa. Geceleri en fazla 3saat. Gaz sancisi uyandiriyor sonra tekrar emmek istiyor cogu zaman 1,5 saat arayla oluyor bu.
ymrrrr sblkrtt tam da sizin anlattığınız durumu yaşıyoruz nasıl çözüm bulacağız bilemiyorum sürekli kucağım da pış pış mahvoldum
momandboy ymrrrr gazlı bi bebek değil belki ondan olabilir uzun uykuları bi ara kakasını 3 günde bir yapmaya başlamıştı çok ıkınıyodu o sıra kendini uyandırıyordu ama mamasını değiştirdik şu an çok daha iyi durumda belki mama kullanıyorsanız değişikliğe gidebilirsiniz
sblkrtt ymrrrr hiç bilmiyorum bizim en büyük sorunumuz şu anki reflü çok rahatsız ediyor uyuyamıyo sürekli midesinden ağzına lıkır lıkır geliyor gaz laneti bitti de bu daha kötü yani 🥹
tugcedallbudakk 5 aylığız gündüz uykusu en fazla yarım saat 40 dk oda hamakta uyuyor hamak durunca uyanıyor gece de 3 kere kalkıyor yani berbat durumdayız uyku rutini olulturmaya çalışıyorum olmuyor sürekli ya kucakta emerek uyumak istiyor yada zıplataarak
ymrrrr momandboy çok mama değiştirdim hep kabız ve kusma sorunu yaşadık bebelac gold da kaldık şuan memnunum kabız değil siz ne kullanıyorsunuz
momandboy ymrrrr doğduğundan beri sma comfort kullanıyorduk, son 1 haftadır golden goat kullanıyoruz günde 2 kere kakasını yaptığı da oluyor
YusufSareRabia sblkrtt reflü için bebeklere göre reflü yatakları oluyor benim bebeğimde çok gazlı ve reflüsü olan bir bebekti doktorumuz önerdi e bebekten bulduk gerçekten uyumasını da düzene soktu kızım da rahatladı şu anda 17 aylığız ama bizim de ne yazık ki uykularımız düzelmedi gece sürekli uyanıyor alıştım artık bugünler de geçecek😂