kizimdakizim defnevedoruk bana biraz fazla geldi haftanın 2 günü 2500 civarı İstanbul Beylikdüzü tarafı.bilmiyorum siz nerde yaşıyorsunuz?
Nacafa defnevedoruk bulunduğum bölgedeki gittiğimiz yer ile kıyaslayınca bana pahalı geldi ama sizin bulunduğunuz yer büyükse fiyat ondan dolayı da fazla olabilir
Asyaveannesi04 defnevedoruk istanbul beylikdüzü memnununum baya yaşıtlarıyla etkinlik felan yapıyorlar danslar ediyorlar
defnevedoruk kizimdakizim bana da fiyata göre süresi kısa geldi. kırklareli merkezde oturuyorum çok seçenek olmadığı için olunca böyle oluyor
Palmiye1 defnevedoruk Aslinda benm.evimin yakininda da yoktu, yenj acildi. Cocuklar icin bazen mecbur kaliyoruz
annekko defnevedoruk haftada 3 gün 1.5 saat 3 bin buldum. Çevre 2 gün 1 saat 4 bin. Yani sizinki normal
Mnli defnevedoruk kayseride yazın 3500-4000 arasıydı tabi daha pahalısı da vardır belki öğrenci toplamaya çalışan daha ucuzu da vardır şimdi daha artmıştır yazın çok tercih edilmiyor çünkü herkes tatilde ya da hava güzel dışarda diye