tospikannesi_ Kızlar kızımın doğum günü için kıyafet bakıyorum bir kaç beğendiğim parça var ana lameliften de beğendim fakat lamelifin urunleri kaliteli mi kullanan var mı kaliteli birsey ise getirtecem yoksa hep aldığım sayfadan alcam
Fndkurdu tospikannesi_ canım kumaş bilgisine göre alıyorum ben ordan hep elbise aldım o da kumaşı neyse o şekilde aldım. Ama genelde şal alışverişi yaparım ordan ve şal konusunda tek adresim. Kıyafete%100 bu diyemicem
OptimusPrime tospikannesi_ Lameliften geçen sene bir elbise aldım güzeldi. Kenarında bir ipi atmış ama böyle krem dantelli tarz bir elbise hasır kemerli ama ben Trendyol üzerinden almıştım. Farketmedim tabi doğum gününde bir kere giydim kaldırdım kaliteli iyiydi. Ama vir daha giymedim isterseniz satayım size🙈
Pikapikapikacuuu tospikannesi_ ben sweat ve kot aldım sweatler tüylenme yaptı ama çok giydiğim için muhtemelen .Çok rahat ürünleri elim sürekli onlara gidiyor.
hilhan Bende 3 elbise almıştım ordan 2’sini iade ettim. Rengi fotoğrafta göründüğü gibi değildi diğerininde de hata vardı. Para iadesi 15 gün içinde yaptılar