hollylolly Merhaba kızlar 1 aylık hamileyim, bilsem daha önce giderdim tüylerimin hepsi çıktı tam seansa gidecekken hamile olduğumu öğrendim. Giden var mı aranızda böyle bi durumda? Sakıncası var mı acaba
Linama hollylolly bence gitme yengem gidiyordu Kadın dedi hadi riske aldın yaptık Doğumdan sonra hormonların bozulacak iyiyce kılların çıkacak diyip kalan parasını iade etmişti
hasibekar hollylolly o cihazlar radyasyon degilmi ya bence bir doktorunuza danışın ben söylemiştim ara ver demişti radyasyon onlar bebegine zarar gelmesin diye
onefinemom hollylolly Seanslar ertelenmiyor mu? Hamile olduğunuzu söylerseniz yardımcı olurlar. Ağda yapabilirsiniz ?
gokceege hollylolly hamile olduğunu söyle gitme ona göre birşeylet yaparlar bence paranın yarısını felan alırsın belkide
hollylolly onefinemom seans önemli değil, tam azalmaya incelmeye başlamıştı 2 yıldır gidiyorum herşey başa saracak o yüzden tavsiye istiyordum
onefinemom hollylolly Yani neden başa sarsın ki? Ben de lazere gittim. Hamilelik ve doğum sonrası lazerli yerlerde bir değişiklik olmadı açıkçası 🥺 2 yıl da uzun bir süreymiş kaç seans toplam?
hollylolly onefinemom 13 seans falan olmuştur çoktu ve kalındı tüylerim, şimdi başka yöntemle almak gerekecek ya ondan çekiniyorum başa sarar diye :(