Naciyegormez Merhaba bebeğim 21 günlük.. burnu ve genzi çok tıkalı serum fizyolojik kullanıyorum o da anlık geçiriyor uykusu bölünüyor rahat nefes alamıyor napıcagımu hiç bilmiyorum elim kolum bağlandı 😒
Fatmaervanur Naciyegormez Geçmiş olsun canım sürekli burnunu açmaya çalış hafif başının altına birsey koyki nefes alması kolaylaşsin başkada yapacağın birşey yok odasini havalandırmayı da unutma petek varsa uzerine su koy kaselerde amaj odayı nemli tutsun ins geçer
Papatyakizlarim Naciyegormez benim kızlarım prematüre doğdu ve sürekli böyleydiler soğan koyardım genelde ama açılmıyordu rahatlatıyordu sadece doktora götürdüm zamanla geçer demişti öyle de oldu ben şırıngayla temizliyorum hala tıkansa bile
Elifbebek Naciyegormez buhar makinası kesinlikle tavsiye ederim benim kısımında hep tıkalı hergun temziliuorum serum fizyolojik yöntemle ama buhar makinası kadar etkili olmadı bide sık banyo burnu açıyor rahatlatıyor bebekleri
Fatmaervanur Geçmiş olsun canım sürekli burnunu açmaya çalış hafif başının altına birsey koyki nefes alması kolaylaşsin başkada yapacağın birşey yok odasini havalandırmayı da unutma petek varsa uzerine su koy kaselerde amaj odayı nemli tutsun ins geçer