Zeynolii Kızım 25 aylık misafirlikte veyahut bize misafir geldiğinde ben yokmuşum gibi davranıyor gel kızım dediğimde bir şeyler söylediğimde aldırış etmiyor o an gitsem sormuyor bile bu hep böyle sürecek yoksa bir süreç mi ?
kolonyalimendil Zeynolii keşke benim oğlumda biraz böyle olsa misafir geldiğinde bana yapışmasa 😂yani değişiklik oluyordur demekki seviyor insanları.. size karşı her zaman böyle değilse sorun değil bence
zeynephzl Zeynolii zamanla geçiyor sizi sürekli yanında görüyor ama yeni veya evinize gelen misafir daha çok dikkatini çekiyor yavaş yavaş sizi gormeye başlar bizimki 3 yaşında arada gelip orda miyim diye bakıyor 😅
gezegenruhum Zeynolii benim oğlum da 25 aylık benzer şeyler yasiyoruz bazen . Eve gelen kargocuya bile sarılıp onunla gitmek istiyor. Yabancı olayı bazen olmuyor. Sıkıldığı için yaptığını düşünüyorum. Yeri geliyor tüm gün evde oluyoruz sıkılıyorlar herşey şuan da onlar için kesif merak oyun öğrenme ☺️
Zeynolii kolonyalimendil her zaman böyle babaannesi anneannesi teyzesi geldiğinde böyle işim olduğunda bırakıp gittiğimde döndüğümde gel sarılalım diyorum yanına gidiyorum bana gelmek istemiyor açıkçası fazlaca kafama takıyorum üzülüyorum
kolonyalimendil Zeynolii yani hem güzel bişey hem değil.. ben kuaföre bile gidemiyorum kimseyle durmuyor e kuaförde de durmuyor bana dokunduklarında sinir krizine giriyor..çocukların ortası yok demekki ya hep ya hiç.. belki de geçici bir süreçtir
zeynephzl kolonyalimendil kuaför konusu berbat hissettiriyor mu ben çok kötü oluyorum bir kere birlikte gittik daha asla cesaret edemiyorum
kolonyalimendil zeynephzl eşime bırakıyorum yoksa beraber gittiğimizde asla rahat vermiyor kaç kere kucağımda kaş bıyık aldırdım 😂