FmEbru Allah aşkına gaz sorunu olmayan varmı almadığımız damla yapmadığımı şey kalmadı kimyonlar bıogoı damla sap sımplex damla sıcak havlu yok yok 1 dk ağlamadığı zaman yok
gurufasulyam2 FmEbru sende bendensin 😔 kafayi yemek uzereyim.. zinco verdim biraz o iyi geldi Bide masaj youtubedeb bak onlari uygulada o da cikartiyor biraz olsun rahatliyor
Defnnanns FmEbru yok hiçbişe fayda etmiyor ya yorulup uyacak ya çıkaracak saatlerdir ağlıyor benimkide yıldım
Diloscuk Yediklerinize dikkat ediyor musunuz😔inanin 2 aydir dogru duzgun Bir sey yemiyorum gaz YApar diye ama faydasini da gordum. Ihlamur icmeyi deneyin. Cocugun hem huysuzlugunu aliyor hem de uyku yapiyor
Zumraa12 Sallama rezene çayına bi çay kaşığı kimyon ekleyin ılıyınca için günde 2 kez faydasını görürsünüz inşallah bende işe yaradı ama düzenli kullanın
Mervesnck FmEbru az once acildne geldik bu yuzden bebegimin gobek delisinin ici inceymis gaz cok siisrip baski yapiyormus gobegi sisti bianda odumuz koptu cocuk catliyor hergun keske bir care olsa 😥
Mervesnck FmEbru bizimde boyle devam ederse fitik olucak evde hop hop geziyoruz sussun diye 😢 ne bela bisi bu gaz ya birde aglatmamaya calismaliyiz
FmEbru Mervesnck aynen öyle beni emmeyide reddediyo ısrar edince cok ağlıyo günde 10 dk bile emziremiyorum düzgün
Mervesnck FmEbru 😢 benide oyle zaten sutum ona cerez kadar geliyor mama ana yemegi ne yazikki allah yardimcimiz olsun canim
Andromeda Nurse harverys kullandık hiç bi işe yaramadı, sab simplex e geçtik dün.emzirmeye korkuyorum çocuğu