Hilalgunes Kızlar kızım 2 yaşında zorla yemek yediriyorum bazen tüm gün birşey vermesem acıktım demez yediği zaman ağzında bekletiyor dakikalarda yutmuyo aklına geldikçe cigniyor deli olmak üzereyim yaşayan varmı ne yapmam gerek
gulceninannesiii Hilalgunes benim kızım da 2,5 yaşında hala öyle maalesef, ağzına bi kaşık yemek verince arkasından bir parça kavun ya da yoğurt veriyorum onu yerken yemeği de yutmuş oluyor🤷♀️
Antalya0703 Hilalgunes iştahı düzeldi mi benim oğlumda yemiyor bi kaç gün iştahı düzeldi oh iştahı normale döndü derken yine aynıyı çıldırcam
1Umut Hilalgunes 2 yaş oğlumla kısa süredir bu haldeyiz.Zaten iştahsızdı,birde ağızda bekletmesi başladı,kriz üstüne kriz.
Hilalgunes gulceninannesiii ne zamana kadar gidicek böyle bilmiyorum kendimi yoruyorum cocuguda yoruyorum kilosu geriden geldigi için doktorada götürdüm bütün testleri verdik çok şükür birşey cikmadi ama yemiyo yeni cignemiyoda
gulceninannesiii Hilalgunes evet bende kızımı kontrollere götürdüğümde doktor boyu kilosu ortalama değerde diyor, vitamin ya da iştah açıcı bir öneri istiyorum doktordan ama gerek yok diyor boy kilo ortalama değerde diye