Deletedmom_206 Bebelendik ben de merak ettim baktım tarife de yahu benim her gün verdiğim şeylermiş zaten. Çocuk bu yüzden düz duvara tırmanıyor demekki😂 Bir ara keçiboynuzu pekmezini abartmıştı oğlan. Kendisi çok seviyor. Anam o zaman var ya bir acayipti. Resmen boğaya dönüşmüştü hemen azalttım😂
Bebelendik Deletedmom_206 evet keçiboynuzu öyle cidden 😅 benimki kuruyemişi çok sever ayrı ayrı yer de böyle yapınca aldı biraz kilo maşallah bakalim 😂
Deletedmom_206 Bebelendik Doktor 5 yaşa kadar kuruyemişi taneli olarak yemesini önermedi. Ben de bu sebeple araöğününe katıyorum bunları. Kilo aldırma amacıyla yapmadım ama zaten kilosu 19😄
Dilara28 Deletedmom_206 merhaba siz içine bal veya tahin koymuyor musunuz direk kuru halde mi veriyorsunuz
haydii Bebelendik tünaydın Bayanın paylaşım yaptığı kabak çekirdeği ile Disradan aldığımız içi beyaz ama bu yeşil bildiğin ve iri Sizin kabak çekirdeği Beyaz mi içi anlatabildim mi acaba 😄
Deletedmom_206 haydii Dengeli beslenmesine dikkat ediyorum sadece. Makarnayı dahi ilik suyu ile yapıyorum. Hani boş doluluk olmasın midesinde diye çaba gösteriyorum. Çocuk da zaten doğdu doğalı aç. 😂
haydii Deletedmom_206 keçi boyunuzu pekmezi markası nedir. Ilik suyunu siz kendiniz mi yapıyorsunuz tarif 😄
AnnaGloria Bebelendik evet canım benim postumda öyle demişlerdi bende öyle yaptım biz de öyle bir durum olmadı acaba gün içinde enerjisini mi atamadı olmadı yarın kahvaltıdan sonra yedirirsin biri öyle de yapılabileceğini söylemişti
Deletedmom_206 haydii Pekmezi babaannesi yapıyor. İlikli kemikleri 12 saat kaynatıp buzluk poşetlerine koyuyorum🤗
merve1309 Bı atomdan sonra kaka yapması normal mi arkadaşım da kızına yaptı atomdan ama normalde kabız olurdu kız smdi tam tersi habire kaka 😁 akşam geç saatte vermesin oda gece uyanmasindsn yakiniyodu😁