Braa3434 Bebelendik Ya çok güldüm bende yapacaktımda vazgeçtim sonra zaten uyumayan çok hareketli kızım var bir yorumda yazmışlardı çok hareketlendi çocuğum düz duvara tırmanacak gibi bir şey demişlerdi sayfa sahibide o da yan etkisi diyelim demişti 😂 o tarifi kime verseler yerinde duramaz bence 😊Bence sabah kahvaltıdan sonra ver
Bebelendik Braa3434 bu bana güzel bi ders oldu 😂 gaza geldim sanki sadece bugün yiyecekmiş gibi her yemekten sonra verdim bi de 😂
pasaklisinkukuli Bebelendik iyi yere sakla gece yerse uyumak değil bayılmak bile zor kurtarır seni elinden 😀😀😀
Bebelendik gizemarya35 instada bi hesap var hastalanmayancocuk diye onun yaptığı atom tarifi var kilo alamayan bebelere yedirmek için çiğ kuruyemişlerden yapiliyo
Bebelendik alyami badem, ceviz, findik, chia tohumu ben opsiyonel olarak keten tohumu da koydum, kabak çekirdeği, tahin, bal ya da pekmez
Bebelendik Elvan1703 sayfasında paylaşmış ya altına yorum yapmişlar baya. haftada 300 400 gram alan çocuk bile var da ben doz aşımı yaptım herhalde 😂
Tuuggccee Bebelendik valla bıde erkek cocugu sorunsalı 15 aylıgız kafa zehır gıbı ama ne durdan anlıyor ne yapma etmeden ne sustan😀inadına yapıyor aksama kadar ful enerji benm pil bitik kendi ayakta cin gibi😀 oyuzden sız aksamlaro pas gecın dıger ögünlerden sonra verın😀 ınsallah ıse yarar hepımzde 🙈
Glcntna Bebelendik ben sabah ve akşam. İki kere veriyorum. Oda yemiyor öyle top yapıp çikolata diye yediriyorum öbür türlü yemedi . 1 haftada 1 kilo vermiş çok üzüldüm ona inş işe yarar
imeaeb Bebelendik Ben de 2 gündür veriyorum her öğünden sonra yoğurtla birlikte veriyorum ama 1 haftada o kadar gramlar falan çok ütopik geliyor bana bilmiyorum olur inşallah 🙏🏻🥲
sessi Bebelendik büyük hevesle başladım instagramda öyle kilo aldı böyle kilo aldı diye görüp kabız oldu bebeğim 🙄