Mlk16 Cumartesi hediye götüreceğim bu gece yada yarın sipariş versem yetişir mi tahmini teslimat 7-9 iş günü yazıyor sık alışveriş yapıp bilen var mı ?
S_x_w Mlk16 sık sık alışveriş yapıyorum siz diyince baktım çoğunluk 4.gün elimde olmuş..sadece indirim dönemi 9 ve 11.günde teslim almışım..(sakaraya da yaşıyorum)
aven Mlk16 begendiginiz urun trendyol hm de varsa trendyol kendi sitesinden daha hizli getiriyor hem orada tahmimi teslimatta yazar bi bakin isterseniz bende eskisehirde yasiyorumda
Alya-Sena Mlk16 riske atmayin ben hepsijetin musteri hizmetlerinde calisiyorm ekim ayi yogunluk var gecikebilir.
kimbumadam Mlk16 Şimdi aktif bir siparişe baktım 23 ünde almışım dün kargoya verilmiş :/ Sanırım üründen ürüne değişiyor.
kimbumadam Mlk16 Yenidoğan için daha yüksek evet Büyük bebişler için hemen hemen aynı da Bir arkadaşım d&r dan 3,4 tane kitap getirmişti çok hoşuma gitti mesela İlla giyim demiyorsan alternatif düşünülebilir
Mlk16 kimbumadam giyim alayım ya kızıma çok güzel hediyeler getirdi arkadaşım bende öyle düşünüyorum. 1-2 yaş alacağım bende yenidoğan fazlasıyla aldılar kendileri
Mlk16 aven bazı takımlarda daha uygundu sipariş verecektim ama tahmini 8 Ekim kapında yazıyor veremedim