Myneymis 35 günlük bebeğim erkek aşırı gazlı gece gündüz uyumuyor mahvolduk yaşayan var mı damla aldım gece gündüz kucağımda tuvalete zor kalkıyorum
beyazzkuguu Myneymis youtube daki gaz masajını denediniz mi bende aşırı işe yaramıştı o masajı yapınca kakasını da yapıyordu peşine
beyazzkuguu Myneymis birde bebeğinizin ayaklarını sürekli sıcak tutmaya çalışın en azından biraz da olsa gaz sancısına iyi gelir
kartal54 Myneymis 40 ımız çıktı aynı sizin dediğiniz gibi tuvaletimi tutmayı öğrendim artık basurum bide tuvalette fazla durmamak için şurup kullanıyorum düşünün .Gerçekten mahvolduk damlalar hiçmi bişey fayda etmez ilk günler ne güzel yapıyordu ama şuan hem kaka yapamıyor hemde çıkardığı gaz ona yetmiyor
Recbeyer Myneymis kuzenimin bebeği de öyleydi trendyoldan clinikid diye bisey almıştı hatta bulursam.atayim resmini rollon gibi göbeğine ayak altına sürüyorsunuz rahatlıyor bebek
Myneymis kartal54 mahvoldu oğlum masaj da yapıyorum damla da verdim koca karı işi diyorlar ağzından bir damla kimyon çayı verdim zeytinyağı yok çocuk kıyamet koparıyor poposına zeytinyağı uyarı veriyorum şaştım kaldım
kartal54 Myneymis inşAllah canım işte tuvalete bile vakit olmayınca şurup kullanıylrum zorlanmıyım diye normal doğum halt etsin çocuk bakmanın yanında çok gazlı erkek çocuukları
ElvisDemir-moms Myneymis bir çok damla denedim nurse herveys de çözüm bulduk ve benimde bebeğim erkek birde onu dene istersen pırtttt pırrrtttt uzun uzun gidiyor maşallah iyi geldi bize banada bir arkadaşım önermişti iki bebeğindede onu kullanmıştı çünkü☺️
310724 Bizde de 14. Günden itibaren gaz sorunu başlamıştı. Doktorumuz sab simplex damlayı önerdi çok memnunuz sabah, akşam beş damla olacak şekilde kullanıyoruz bir de YouTube de sevim kuruçay gaz masajı var bebeğim çok rahatlıyor uygulayınca
mavii_98 Myneymis benimde bebeğimin gaz sonu var geceleri saatlerce ağlıyor hiç durmadan benimde bazen pilim bitiyor ilk günler bende oturup ağlıyodum. Doktora söyledim bağırsaklarını kontrol etti ses az geliyor dedi bize probiyotik gaz damlası verdi biagaia doktorun önermediği hiç bişeyi vermedim ekstra çünkü sağlık ocağında kekik yağını ayağının altına sür dedi aldım kekik yağı kokusundan gözlerim ellerim her yanım yandı çok kötü hissettim kimsenin dediği hiç birşeyi yapmadım bir daha ne kimyon ne zeytinyağı sadece doktorun önerdiği damla ve masajlarla ilerliyoruz 56 günlük olduk. Bir süre kullanıp tekrar gidicez kontrole. Çok sancılı ama doktorda zamanla düzelecek diyor. Bizde sabırla bebişime yardımcı olmaya çalışarak bekliyoruz. Çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🌸🌸🌸