aselinaaaa Annelerrrr merhaba beyaz mevlit elbisesi istiyorum kız bebeğim ve benim için bebek için çok var ama kendime bulamıyorum tavsiyeniz varmıdır
Beettuuyyyy aselinaaaa benim de mevlid de giydiğim abiyem var satılık değerlendirmek ister misiniz çok beğendi herkes ama kendi cemiyetimde giydiğim için başka yer de de giymem ben kendimi biliyorum herkes gördü diye
aryaggc aselinaaaa Merhaba ben de açıgım bu elbiseyi giydim basima namaz ortusu atarak mevlitte daha kapali seyler giyiyorlar okumali oldugu icin
gzd93 aselinaaaa Merhaba ben dantelli bir model giydim modele şöyle bakabilirsiniz carmen markası trendyolda beyaz krem rengi arası dizlerde full dantel herkes çok beğendi isterseniz satabilirimde yalnız bedenleri öğrenmemiz gerekir 😊
aselinaaaa Beettuuyyyy Resim paylaşırmısınız kilonuz falan bilgileri yazarmısınız değerlendiririm tabikidi
dilaraercek Bende beyaz XL mevlüt elbisesi ve kız bebek beyaz mevlüt elbisesi mevcut(içindeki beyaz uzun kollu zıbını giydirmeye devam ettim o yüzden o parça eksik) ikisini 800 e veririm ama fotoğraf eklemeyi bilmiyorum beceremedim :(