caglaay Kızlar anket tartışması açamıyorum herşeyi doldurup gönderiyorum ama sürekli yükleniyor sonra iptal oluyor
caglaay nnoktaa görsel eklemeyide bilmiyorum ki 🥲 tartışmayı başlatırken sayfa bekletiliyor bir kaç dakika sonra “”Opss! Birşeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin. “ diye uyarı geliyor haftalardır her denememde bu şekilde
nnoktaa caglaay Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
nnoktaa caglaay forum genelinde herhangi bir sorun bulunmuyor. wifi bağlıysa wifi kapatıp hücreselle deneyebilir misiniz?
nnoktaa caglaay tekrar baktım deneme amaçlı anket açabiliyorum. Anket oluştururken bir yerde eksik bilgi giriyor olabilirsiniz. Anket ekle kısmına tıkladığınızda bilgileri eksiksiz doldurduğunuzdan emin olun. Ve o kısmın görüntüsünü paylaşın ☺️