ppearl53 Devlet hastanesinde Rutin de duzgun muayene eden , acil durumlardada dikkatli olabilen doktor ariyorum. Cok yoruldum dikkatsiz doktorlardan yalan yanlis teshislerden lutfen yardim.
arzum353 ppearl53 kartal devlette selen ceren çakmak var. Aylardır ona gidiyorum her soruma cevap veriyor sabırla dinliyor gerçekten
Bebegimben1 ppearl53 tuzla devlet de aslı oklu var ben memnundum. Şu an Gebze Medical de çiğdem ışık var ona gidiyorum
asselll ppearl53 tuzla devlet kadir ışık eşide oda çocuk doktoru orda ikiside iyi ben kadir hocada devam ediyorum 1 yıldır
arasssmommm Ben memnunum da kartal da ama özel de devlette değil bir iki sefer gittim memnun kalmadım devlet hastanesinden
ppearl53 arasssmommm bende ozele gidiyorum 1 yildir bir tane iyi dokyora denk gelemedim ya genede onerinizi alirim
ppearl53 Bahsettigniz doktorlar rutin aylik vs takiplerinde, vucudunu kulagini gozunu kalbini muayene ediyorlarmi? Cunku gozden kacan bisey varsa rutinde sikayetin yoksa kg bakip baybay demesini istemiyorum
pnrtrk evet evet zihni akın kusura bakmayın yaşlı bilgili bir doktor devlet hastanesine çovuk bölümü yapıldı genelde randevu olmasa da gidince kayıt açıp muayene olunuyor ama 2 bucuk ay oldu en son gideli şuan nasıl bilmiyorum
ppearl53 pnrtrk siz zihni beye ne icin gittiniz neden ona gitmiyorsunuz. Ben suan atesli kontrol icin gidicem her doktor baska bisey dedi bilgili birine gitmek istiyorum
pnrtrk ppearl53 aylık kontrollerini nilgün hanıma götürüyorum herşeyine bakıyor kuşak ağız vücuduna zaten tamamen soyuyor muayene ederken ciğerlere falan oğlum yürümüyor o yüzden o konuyla ilgili bişey diyemicem
arzum353 ppearl53 evet vücuduna bakıyor kulaklara bakıyor bıngıldak kontrolü bi doktorun yapması gereken her şeyi yapıyor
ppearl53 arstulay hacer arikan mi ona sabah randevum var , vucut muayenesi yapiyor mu bilgili birimiii lutfen cevap
Bebegimben1 ppearl53 çok detaylı bakmıyor çiğdem ışık tek tek vücudunu inceliyor kızımın bezini bile koklamisti enfeksiyonu var mı yok mu diye idrar sonucu çıkana kadar