Ssssraa Oğlum 6 ay 24 günlük ayakkabı alacağım da yürüdüğünde giysin diye spor ayakkabı kaç numara almalıyım şuan 19 numara giyiyor 1-1bucuk yasında falan kaç numara giyer tahmini
Ikrazumra19 Ssssraa 7 aylik bebek neden ayakkbi giyer orasi garip ama 20 numara almistik biz simdiden almani bir anlami yok bence cunku her bebegin kemik yapisi ayak sekli farklidr
Ssssraa Ikrazumra19 7 aylık giydireceğim demedim ki? Sadece yürürken giyeceği ilk ayakkabısını indirimden erken alacağım o kadar.
Bebeminnie Ssssraa kızm şuan 1 yaşında 9 kg 18 numara ilk adım ayakkabsıı giyiyor, arkadaşımın oğlu da 1 yaşında 11 kg 22 giyiyor bence sen en az 22 numara al küçük olacağına büyük gelsn giymeden küçülmesn
Kubraatlas Ssssraa nasıl ki büyüklerin kilo boy ve yapılarına göre farklıysa bebeklerde de durum aynı zamanı geldiğinde deneyerek alın bence
Kubra1213 Ssssraa ayakkabı için aşırı erken kızım 10 aylıkken yürüdü ben ayakkabıyı yeni aldım 1 yaşında şuanda. Ayakkabı konusu ve süresi önemli bence erken davranma vaktini bekle ve ilk alacağın ayakkabı spor değil ilk adım ayakkabısı özelliğinde olmalı
Ssssraa Kubra1213 zaten ilk adım ayakkabısı ayrı alacağım canım sadece yürümeyi tamamen süktğktwn sonra 1bucuk yaşı civarı giyeceği ayakkabısını indirdimden aldım ve buradan da numara fikri almak istedim o kadar😊
Byzgl_2019 Ssssraa hiç alma canım inan belli olmuyo bizim kaç çift ayakkabımız 1 kere giyilmeden kaldı dolapta. İndirim olur illaki tekrardan