Linama Kızlar dün kızıma kaka tahlil getirdim Dün değil ondan önceki gün muane oldu Bugünde boğazları dolu öksürüyor getirsem hakkından mı düşer yoksa kontrol olarak mı geçer
aven Linama 10 gun icinde muayene hakkiniz var kontrol yani kayit actirdiginiz ayni bolume olmak sarti ile hakkindan dusmez
Linama mondecaidensecmeler 10 gün kontrol süresi var Acile gittiğimiz gün, kaka tahlili veremedik doktorda yarın getir dedi. Sadece tahlil girişi yapıldı Aklım orda Bi karıştı
sevilayallp Özel dediğiniz tamamlayıcı sağlık sigortası ise 10 gün süreniz var aynı yere tekrar götürürseniz 10 gün içerisinde hakkınızdan düşmez bende tamamlayıcı kullandığım için biliyorum
aven Linama kontrol olarak geciyor hakkinizdan dusmez ama emin olamazsaniz sigortanizi arayin musteri hizmetlerini onlar cevaplarlar ya da ozel hastanenin sigorta birimi hemen cevaplar
Linama ipeksibel hayır muaneden sonra kontrol oluyor ama dün gittiğimiz için karıştı aklım giriş yapmamışlar o yüzden kontrol olarak geçicekmiş aradım hastaneyi
ayazaras34 Linama Aynı bölüm, aynı doktor olursa hakkınızdan düşmez. Bizde Acıbadem kullanıyoruz. Bazı doktorlar ilk kayıt kime açıldıysa kontrol süresi boyunca o Dr baksın diyor kabul etmiyor.