Sevgi1 Bebelac ya yaziyordu çorba ve muhallebiye katılır diye bunda yazmıyor katılır mı katılsa nasıl sulandirilip mi toz halde mi katılır çünkü sevmedi galiba yemiyor 120 lira verdik ziyan olsun istemiyorum
Elif112 Sevgi1 formül mamadan bahsediyorsunuz sanırım yalnıs anlamiyorum değilmi? Ben muhallebisine katiyordum ilikken katmalisin sıcak olmamalı ama ona dikkat et pisirmede yapılmıyor formül mamalara hazirladiktan sonra direk katiyorsun kaç ölçek istersen 5 ölçek attığın oluyordu benim
Sevgi1 Semre42 ilk gün yedi simmi hasta bide grip belki ondan da olabilir hiç yemiyo az bı çorba yiyor işte 😂
Sevgi1 mom0989 bilmiyorum ki paketinde yazıyordu çorba muhallebiye katıp verilebilir diye onu normal içti katmadim ben ama bunu içmiyor o yüzden sordum 🤔
aysenur06 aptamilin sitesi var ilkadımları diye orada muhallebi , yoğurt tarifi ve çorbalara nasıl katılacağı tarifler var
efaenda2161 İlk adımlarım uygulamasını indirin evet orada tarif gördüm o şekilde bizim 1 ayımız var deneyeceğim içmediği süt ve mama ile
Elif112 Sevgi1 olur evet susuz katiyorsunuz bizim alerjik mamaydi ama hepsinin mantığı ayni susuz katiyorsunuz
kiliclar [bilinmeyen] katılır tabiki önce çorbanızı pişirin sonra biraz ılındıktan sonra katabilirsini aptamilin toz mamasından.