ea_aylms6 Kızlar eşim eczaneden bu gaz ilacını almış eczacıda bir şey dememiş günde kaç defa veya kaç damla oluyor acaba?
tazecikanne45 ea_aylms6 biogai ile destekleyin ikisi çok işe yarıyor. Sabah 20 damla akşam 20 damla olacak şekilde kullanıyorum
milletsanakanalizemiolacak ea_aylms6 bigaia probiyotikle beraber kullandım nurse harveys 20 damla olacak sekilde kolik saatinden 1 saat önce verdim ben hep
huda1903 ea_aylms6 günde 5 damla kullanıyorum ben 25 günlük eczanede öyle demişlerdi sizde öyle kullanabilirsiniz
huda1903 tazecikanne45 size çok demiş ya ben günde bir kere 5 damla veriyorum o gayet ise yarıyo ama bilemedim.
ea_aylms6 milletsanakanalizemiolacak ya sürekli ağlıyor çok huzursuz aslında gazı var mı yok mu bilemiyorum dedim acaba gazı mı var her ihtimale karşı aldım
milletsanakanalizemiolacak ea_aylms6 doktorunuza sordunuz mu ağlamasını inşallah kolik değildir kolik bebek inanılmaz zor
ea_aylms6 milletsanakanalizemiolacak randevum yarın soracağım ya doktorlar anlıyor mu kolik olup olmadığını? Yeni anneliğim pek bilgim yok o yüzden soruyorum
ea_aylms6 milletsanakanalizemiolacak bebeğim kucağına alınca susuyor kolik olsa susar mıydı ya da kucak mı istiyor ama bazen kucakta bile durmuyor. Uyanınca ağlıyor genelde uyanan bebekler gülücük saçar sanırım benimkiyle konuşulmuyor bile ağlıyor. Ana bacaklarını karnına çekmiyor kolik olanlar çekiyormuş sanırım
milletsanakanalizemiolacak ea_aylms6 kolik değil o zaman başka bir derdi vardır yada benimki gibi aklınca sizi yönetecektir doktor bize bugün melisa abartmayı seviyor ilgi ve temas delisi dedi 🤦🏼♀️🤣 pek takmayacağım artık sizinde sorun yoktur inşallah
tazecikanne45 demir1010 sabah 5 damla biogai ile birlikte 20 damla nurse harveys. Akşam sadece 20 damla nurse harveys. Ama aynı saatlerde vermeye özen gösteriyorum. Birlikte kullanınca daha çok işe yarıyor