Premses Hanımlar bebeğe sütümün yetmediğini nasıl anlarım acaba ?? Son günlerde bebeğimin emme süreleri kısaldı ..daha önceden 15-20 dk emerken şimdi 5-10 dk emiyor ..acaba sütümün azalması durumu olmuş olabilir mi ..teşekkürler 🙏🏻
Deniz2961 Premses cnm emmese aglar surekli yanı karnı ac olursa cenelerı kuvvetlenuyor daha sert cektıklerı İcın daha cok sut gıdıyor agızlrna dogal olarak daha cabuk doyuyorlar
deletedmom4842 Premses 5 haftalık bebeğin emme süresi o kadar azalmaz canım sütün yetmediğini de emerken ağlaması yada verdiğin halde istememesinden anlarsın çişini güzel yapıyorsa kilo alımı iyiyse sorun yok
Premses Deniz2961 hımm aslında ben de onu düşündüm canım büyüyor ondan olabilir mi acaba diye.. Daha 5 haftalık zaten
Premses Ipekk canım kakasını günde 2-3 kez yapıyor eskiden daha çok yapardı sanki büyüdüğü için olabilir mi ?? Çişi aynı ama değişme Yok sık yapıyor
Premses deletedmom4842 canım peki göğüslerim yumuşadı eskiden dolu dolu sertti şimdi bu da bi belirti olabilir mi
deletedmom4842 Premses Sağarak anlayabilirsin göğüsler terbiye olur o zaman yumuşak olsa bile süt olur ama daha 5 haftalık bebeğin bi sağ kaç cc çıkıyor bakarsın
KbrArya Çok hızlı emip çabuk doyuyolar benim bebeğimde öle 45 günlük . İlk 1 ay hergün kaka yapardı 5 gün yapmadı bugün doldurmuş bezi ama çiş sürekli yapıyor . Sütün tabiki yetiyodur aç olsa aglar sürekli
Premses KbrArya yok canım ağlamıyor çiş de yapıyor o halde bir sıkıntı Yok demektir 🙏🏻Çok sağol canım