TulayGeriDon Narincebiri perşembe 5 aylık olduk. Bir anda bu kadar huysuzlasti. Tamam önceden de huysuzdu ama git gide beter oluyor
ebru3457 TulayGeriDon canım benimde 4 buçuktan sonra birşey oldu ne dışarıda bebek arabasında duruyor sürekli kucak evde yanından ayrılmamızı istemiyor bizimde baya huyları değişti geceleri uykusu iyiydi sık sık uyanmaya başladı ağlayarak uyanıyor vs gündüzleride aynı şekil durduk yere birden huysuzlanıyor artık büyüme ataklarımı diş dönemi mi bilmiyorum ama belirli aydan sonra öyle oluyor sanırım
zeyynepgk PeekaBoo_ aa yanlız değilim şaka mı akşam 7-8-9 gece uykusu😂 benim ki gece 2-3 uyur 11.30 civarı uyanır öğlen 2-3 tekrar uyur 1-2 saat akşam tekrar uyur 8 gibi gene 1 saat anca 🫠🫠
PeekaBoo_ zeyynepgk en geç 3te öğlen uykusundan uyanmış olması gerekiyormuş kaç kere denedim sabahın köründe zorla uyandırdım ama yok 10 saat uyanık kalsın yine uyumuyo gece
gzdeada SuMisalii bizimde uyku düzenimiz birebir aynı ama genelde gece uykusuna daha erken geçip sabahta daha erken uyanıyor bebekler benim kızım tam 2 yaşında 24 aylık bi türlü erken uyuma düzenine geçemedik
SuMisalii gzdeada bizde aynı şekilde erken uyusa bile mutlaka uyanıyor bu kez de gece uykusuna geçis saatini daha ileri atıyor o yüzden ben artık razı geldim 11 12 de uyumasına.
cigdem_goktug hlyyy 9 buçuk aylık oğlum sabah 6 bazen 7 uyanma vakti ki bu çok değişiyor akşam 8 de uyutuyordum ya da en geç 9 da , bazen direniyor sarkiyor 5 aya kadar düzenliydi sonra bi bozuldu suan gece 20 dk bi uyanır olduk uyku düzeni kalmadı gece gündüz bakalım ne zamana kadar sürecek böyle 🤦♀️ 🤷♀️
bbe305_ cigdem_goktug Benim oğlum 9 aylık ve aynıyız yarım saatte bir kalkıyor emmek istiyor emerek tekrar yatıyor sonra yine uyanuyorr gün içinde de iki kere yarım saat falan anca uyuyor ne yapacagim bilmiyorum
durutugce1 Bugün tam 7 aylığız. Gündüz maks uykusu 30dk. Resmen 30 dk😢🤦🏻♀️ uykuya geçirmek için uğraştığım süre 1 saat😫 Akşamda en geç 11 de uyuyor ve her saat başı uyanıyor. Psikolojik olarak iyi durumda değilim bu yüzden. Gündüzleri uyandığında geri uykuya döndürmek çok zor. Geceleri emzirerek baş etmeye çalışıyorum. Ekstra da hep mızmız. Yanından ayrılmak imkansız. Sürekli ağlıyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Nilbilge11 durutugce1 Bir an ben yazdım sandım. Birebir aynı bebeğim 6 aylık. Bende çözüm bulamadım maalesef.
bebek21 durutugce1 benimki de 7 aylık ve aynı durumdayız şuan ayağımda sallıyorum akşam 10 da uyudu hee saat başı uyanıyor offf 🫤
tufansukrann 3 aylık hiç uyku diye bişey bilmiyor bazen ben uykusuzluktan ağlıyorum salla salla mahvoldum gece sürekli mık mık mık uyur uyanık arası gündüz zaten yorgunluktan dolayı bir iki saat uyuyor tüy gibi hafif uykusu en ufak kıpraşmaya sese uyanıyor
uykusersemi hlyyy 5 aylık. Genellikle akşam 8.5-9 gibi uyur sabah 7-8 arası kalkar. Gündüz de üç uyku yapıyor. Diş sancıları arttığı için saatler biraz değişebiliyor bazen. Bir de çok sık uyanıyor maalesef…
babyyazgan uykusersemi nasıl başardınız benim bebeğim de 5 aylık ama gece uykusuna 11.30 dan önce geçmesi imkansız gibi uyusa bile hemen uyanıyor enerji dolu oluyo. 11.30-12.30 arası gece uykusuna geçiyor. Sabah 9-10 arası uyanıyor erken uyumaya nasıl alıştırıcam bilmiyorum ☹️
ebru3457 hlyyy benimde 6 buçuk aylık sabah 7 gibi kalkıyor akşam en geç 9 gibi uyuyor 3 uyku yapıyor gündüz ama kısa kısa uyku saatleri tam şu zaman diyemiyorum çünkü bazen yarım saat erken uyuyor bazen 1 saat geç uyuyor başka şehirde tek yaşıyoruz hemen hemen uyku saatleri vs düzene girdi sayılır ama 10 gün izne ailelerimizin yanına gittik o zaman bozulmuştu baya kalktı saat belli değildi 11 gibi uyuyordu ama gelince yine toparladık biraz
TulayGeriDon ebru3457 4. Ay atağında bile böyle yaşamadık. Ayakta sallayarak uyutuyordum. Ayağıma aldığım an kıyamet kopuyor. Emerek uyuyordu emmiyor çırpınıp geri atıyor kendini. Uykusuzluktan ağlıyor gözlerini çıkaracak ovusturmaktan ama uyumuyor. Uyumadıkca huysuzlaniyor. Böyle mi seninde
Alisvehumos TulayGeriDon benim kızım da 4.5 aylık.Sizin gündüz uykularınız nasıl?Uyanık kalma süresini soruyorum aslında iki uyku arası kaç dakika ya da saat?
TulayGeriDon Alisvehumos sabah 6da uyanıyor 9 gibi yarım saat uyuyor 1 e kadar uyanık. Bazen 2 3 ü de buluyor. Kafasına nasıl eserse. Öğlen uykusu karışık yani. Akşam 5den sonra 15 do uyuyor. Akşam uyku saati de değişiyor Henüz oturmadı uykular yani
gzdeada SuMisalii aynen bizde öyle erken uyursa yarım saat 1 saat uyur ve sonra 2 3 saat uyumaz bende razıyım 😀
mysaa hlyyy 5 aylık. Doğduğunda benimde öyleydi. Şu ana kadar her akşam 6 gibi yürüyüş yaptık 7 gibi banyo 8 e uyuyordu. İlk zamanlar uyanıyordu ama sonra alıştı. Uyansada emip hemen geri uyuyor. Deliksiz sabaha kadar uyumuyor hiç😁 sabah 7,7 buçuk gibi uyanır. Günde 3-4 uyku yapıyor 40 dk uyuyor gündüzleri uzatamıyorum
aybarsmomm97_ 6 aylık gündüz 3 uyku gece 8 yatis sabah 7.30 gibi kalkış günde 4 saat civarı gündüz uykusu var
bsradm Benimde bi kaç gün sonra 6 aylık olcak bebeğim gündüz iki uyku yapar genelde ilk uykusu uyandığı saate bağlı değişiyor ve en uzun uykusu ilk uyku 2 saat belki 3 saat uyuyor sonra akşam 4 5 gibi ikinci uyku ama bu 1 saat kadar ancak uyuyor akşam 8 de de gece uykusuna geçer gece emmeye uyanıyor 2 ya da 3 kes genelde 2
ebru3457 TulayGeriDon benim ki şuan öyle değil ama diş çıkarıyor şuan onun bi huysuzluğu var benimde emerek uyuyor emerek kolay uyuyor ama kısa uyuyor bende o şekilde istemediğim için emerek uyumayı bıraktırmaya çalışıyorum şuan az emziriyorum ama memede uykuya dalmasına müsade etmiyorum yada uyutmadan yarım saat önce emziriyprum ama emmeden uyumak istemiyor ağlıyor direniyor gündüz arada bi huysuzluğu oluyor
Alisvehumos TulayGeriDon anladım benim kızımın uyanık kalma süresi en fazla 1,5 saat.Uyumak istiyor,gündüz yatağına koyarsam belki 15/20 dk ama kucağımda ayagımda tutarsam 1 saat falan da uyuyor,çok mu uyuyor diye tedirgin oluyorum bende çözemedim :(
betay1 PeekaBoo_ 10 aylık aslaaa uyumuyor gündüz 2-3 saat ok çok sık uyanıyor lakin gece felaket 21-22 uyudu diyelim saat başı uyanıyor bittim tükendim ben
PeekaBoo_ betay1 aslında küçükmüş düzen kurmak için geç değil gibi sabah erken kaldırıp öğlen uykularını düzeltirseniz bence rutine oturabilir o aylarda biz ikinci uykusu bırakmasın diye 6.30-7 gibi uyandırıyoduk bir buçuk saatten 2 uyku yapıyordu gece de 9 gibi uyuyordu çok daha rahattım büyüdükçe direnmeleri arttı