cheerfulmother Anneler benim oğlum 8 aylık saçları tupturuncu kınalı gibi Kirpik dipleri dahi öyle. Sizin etrafınızda bu şekilde olup değişen var mı? Ben seviyorum çok ama dalga geçerler de üzülür diye korkuyorum 😦
derinsmayko cheerfulmother ayy benim kızım da kınalı kafa 😀 inşallah öyle kalırlar. Havuç kafa diyenler olacaktır illaki ama üzülmemesi bizim elimizde bence onların bu renk saçla çok güzel olduğunu söyleyelim ki kendileriyle barışık olsunlar ✨💝
Eizeee cheerfulmother benim kızımda kınalı yaa baya turuncu yeni doğduğunda daha turuncuydu saçları gurlestikce koyulaşti rengi benim bebekligim de öyleymiş şimdi baya koyukahve saç rengim değişir yani
LaraCroftTombRaider cheerfulmother Yaa çok tatlıı 😍 dışarda böyle bebek görünce çok imreniyorum maşallah bence hiç değişmesin 😇
cheerfulmother The_paues hiç yok ki ben kumralım eşimde kumral sadece kayınvalidemin amcasının mı ne torunu böyleymiş başka yok bildiğimiz yani doğdu çocuk şok olduk. Güzel ama dalga geçerlerde üzülür diye korkuyorum 😔
merkursavascisi_06 cheerfulmother ya kız olsa çok tatlı ama erkekte bizim toplum kesin dalga geçer. Çocuğunuzu özgüvenli yetiştirmeye çalışın 🥰 kendiyle dalga geçildiğinde ezik davranmasın. Ama bi de şunu merak ediyorum eşim çocukken sarı saçlıymış büyüdükçe koyulaşmış saçları kesildikçe falan acaba öyle olur mu sizin oğlunuzun da
Prenses_isabella cheerfulmother 2 eltimin çocukları turuncu. Ben çok beğeniyorum hiçte dalga geçilecek gibi durmuyor. Çokta tatlılsr bence🤭
Birerkekannesi_ cheerfulmother hayır aksine çok tatlı oluyorlar maşallah oğlunuza. Zamanla biraz koyulaşsa bile güneşe çıktığı zamanlarda açılır. 🥰
Deletedmom_216 cheerfulmother bence dalga gecilcek bi durum degil ama bu zamane cocuklarina hic belli olmuyo maalesef karsisindaki uzulur mu uzulmez mi dusunmeden pat diye konusuyolar. Bence cok tarli ya masallah kuzuya😘🤭🤭🤭
svncgldgn cheerfulmother benim eşim turuncu ben bayılıyorum ben de renkli gözlüyüm inşallah oğlumuz öyle olur dedim ve oldu oğlumda turuncu saçlı renkli gözlü, bende Türkmenlik var eşimde de çerkeslik var