baharkiz Kızlar trendyoldan indirimim var 2.5 tog uyku tulumu arıyorum ama baktığım markalarda ince diyenler olmuş. Acaba nerden ala bilirim bu arada evimiz buz gibi olur kışta çok büyük olduğu için kombi bi türlü ısıtmıyo kışta 9 aylık olucak
Snm_arya baharkiz ben Sivas ta yaşıyorum ve evim 13. Kat evim aşırı soğuk oluyor ben dolap uygulamasından bir kadından aldım kadife ve aşırı sıcak tutuyor
defnemiraybebek baharkiz LCW den al bence çünkü baya kalın elyaflı oluyor görüntüsünden de anlayabilirsin baya kalın duruyor
cennet3534 Umutdamla20 ben hiç görmedim 2.5 gittim mağazalara gelmemiş dedi daha evde doğalgaz yakıcam ama üstüne örtü hiç örtü örtmicem yine kalın mı gelir
Yagmurer baharkiz geçen yıl lcw 1 tog almıştım 22 dereceye uygun dediği halde 22 derecede çocuk terliyordu sıcaktan ki 2.5 toglar ondan çok çok daha kalın rahatça kullanabilirsiniz diye düşünüyorum ben çok memnun kaldım kumaşındanda
bisakinol baharkiz bebeğiniz kaç aylık acaba bende lcw uyku tulumu var sıfır 2.5 Tog sizin eviniz çok soğuk oluyorsa ancak 2.5 Tog kullanabilirsiniz zaten eğer bedeni uyuyorsa uyguna vereceğim ürün sıfır