Prenses21 Kizlar uyuz oldum tedavi yaptik 1 hafta sonra tekrarliycaz fkat bn kasiniyorum ama yara olmuyo kabarcik olmuyo kuru kasinti var sizce gectiginemi isaret aranizda yardim edebilecek olan varmi
Alimerve3 Prenses21 aynı şeyi bizde yaşıyoruz bir ay önce krem kullandik geçti ama bir ay sonra tekrarladi çocuklarda çıktı ben aşırı kasinmiyordum ama benimkide cogaldi doktorda çocuklara el ayak hastaligi dedi ama verdikleri ilaçlar hiç biri fayda etmedi muhtemelen tekrarlıyor cozumu ne bende bilmiyorm kükürtlü karisim kullandık artık napacagimi bilmiyorm bende
anneann Uyuzun maalesef yüzde yüz bir tedavisi yok nerdeysse bjr senedir çekiyoruz tam geçti diyoruz en başa dönüyoruz kullanmadığımız ilaç kalmadı bende eşimde bitti bebeğimde başladı ondan tekrar bana geldi Allah düşman başına vermesin
defnemiraybebek anneann evet temas ile geçiyor ama iyi bir krem ya da krem karışım ilke geçmesi mümkün aynı şekilde bende uyuz olmuştum kükürtlü sabun ile yıkanıp kükürtlü karışım yaptırdım eczaneye onu vücuduma 3 gün uyguladım sonra yıkandıktan sonra geçti bşr daha da tekrarlama dı