momandboy Merhaba arkadaşlar, 3 aylık bebekleriniz gece kaç saat uyuyor? Benim bebeğim yaklaşık 1 aydır 5-6-7 saat hiç uyanmadan uyuyor en son akşam 9 da uyudu az önce kendim uyandırdım. Bu kadar fazla uyuması normal mi ya
crybaby momandboy normal bende uyandırmıyorum 4 aylık aynı şekilde az önce kendim uyandırdım emmese yine uyandırmam da gösğülerim çok ağrıyor
tugba825_ momandboy ay maşallah benim kızımda 4 aylık sürekli uyanıyo keşke sizinki gibi uzun uyusa asla ellemezdim bence sizde bırakın uyusun. Uykuda beslenmek kadar önemli
crybaby momandboy 2 aydır hiç ellemiyorum doktor uykuya da çok ihtiyacı olduğunu ve uyandırmamam gerektiğini söyledi işime geldi açıkçası 🤣 ay inş değişmezler
momandboy crybaby bizim doktorumuz da aynı şekilde dedi ve hatta şaşırdı bu kadar küçükken uzun süre uyumasına.. bende normalde uyandırmamaya gayret ediyorum ama daha dün sünnet oldu altını değiştirmem gerekiyor diye uyandırdım sonra hemen uyudu zaten yine de insanın aklına takılıyor acıkmıyor mu diyee🥹 diş çıkarma sürecinde uyku sürecini çok merak ediyorum
crybaby momandboy geçmiş olsun canım ❤️ kızımın dişleri kaşınmaya başladı bakalım ne zaman çıkacak elleri hep ağzında ne bulursa ağzına götürüyor ısırıyor😄
momandboy crybaby çok teşekkür ederim 🫶🏻 yaa kıyamam inşallah ağrısız sızısız kolaylıkla atlatırsınız bu süreci💝
momandboy tugba825_ doğru söylüyorsunuz ama işte içten içe tedirgin oluyorum aç kalacak diye 🥺 gerçi acıktığı anda ortalığı yıkıyor orası ayrı😂😂