Deletedmom781 Burnu hep tikali idi sumuk geliyordu cekince ama sesi kalinlasmis bogazi agriyor gbi sanki hasta idim gecmis sanirim basina gelen varmi nasil redavi ediyorlar acaba ypabilcegm birsey varmi benim
Mom091 Deletedmom781 çok küçük daha sizin burnunu temizlemek ve emziriyorsanız bol bol emzirmek dışında yapabileceğiniz bir şey yoktur diye düşünüyorum. Doktora gösterseniz daha iyi olur
kuzeyto Deletedmom781 burnunu acik tutmaniz lazim yoksa basit bir hastalikken ilerler Allah korusun. Cok kucuk daha agizdan nefes almayi bilmiyor. Burnunu nasil acacaginizi biliyor musunuz? Bir doktora goturmeniz iyi olur aslinda hic mi temiz hastane yok etrafta
Mom091 Deletedmom781 bende öyle düşünüyordum ama çok pişman oldum. Sedyeye yatırmadan önce bir şey serin. Sizde etrafa pek dokunmamaya çalışın. Eve gelince elini yüzünü ılık suyla güzelce silin. Keşke evde tutmakla geçse ama geçmiyor malesef
Deletedmom781 Mom091 bebeklerden kani bile eldivensiz aliyorlar maske takmiyorlar ellerde ne eldoven ne birsy yerlerde bi ton kir pas. 😔
kuzeyto Deletedmom781 o zaman bi eczaneden serum fizyolojik alabilirsiniz, eczaci tarif eder nasil uygulayacaginizi, en azindan burnunu acik tutarsiniz🙏