hatice_miray Babama akciğer kanseri teşhisi konuldu. Hepimiz cok üzgünüz kemoterapi başlanacak pazartesi günü. Daha once fitoterapi ( bitkisel tedavi) gören ve iyilesen Tanıdığınız var mi ya da bu kansere ne iyi gelir nasil atlatabiliriz?
mrvyhya hatice_miray bilgim yok Allahım şafi ismiyle şifa versin. İnşallah tez zamanda iyilesir sağlığına kavuşur sizlere güzel ailesine
ygzmoms hatice_miray öncelikle çok geçmiş olsun. Babamfa akciğer kanseri tedavisi gördü ameliyat oldu kemoterapi aldı inşallah tez zaman da sağlığına kavuşur ümidinizi asla kaybetmeyin 🙏
1anneem hatice_miray gecmıs olsun akıllı ılac kullanmıstı babam kemoterapı aldı rabbım yardımcınız olsun moralını yuksek tutun
fatma_6141 1anneem merhaba babanızın durumu nasıl acaba iyileşti mi babamda da aynı durum söz konusu olabilir çok kötüyüm durmadan ağlıyorum uyku uyuyamıyorum
1anneem fatma_6141 babamı kaybettik 2021 de 2 sene yasadı son evre akciğer kanseriydi Rabbım sıfa versin cok zor durum Rabbım kolaylık versin sıfasını versin ne kanseri
fatma_6141 1anneem çok sağ olun akciğer ciğerle alakalııymış ama büyük bir tümör yokmuş Pet çekim oldu diğer organları da hiçbir sıkıntı yok ciğerinde küçük bir Nodül varmış yedi milim parça aldılar sonucu bekliyoruz bilmiyorum kafam çok karışık
1anneem fatma_6141 Rabbım bu mübarek gunler yuzu suyu hurmetıne korktuğunuz uğratmasın ınsallah Şafi ismiyle sıfa versın canım cok zor bılırım 😢